1 septembrie 2010

DASHA MAHAVIDYA YOGA SI IISUS HRISTOS

                          

                                Iisus nu numai ca manifesta toate aceste energii primordiale, pe unele mai mult decat pe altele dar toate acestea sunt si un suport al Creatiei.

Astfel putem spune ca 5 din cele 10 formeaza un veritabil Om sau o cruce al carei centru sau inima o constitue Bhuvaneshvari al carei loc de manifestare este intr-adevar Anahata chakra sau inima. Nu trebuie sa uitam ca sunetul arhetipal ce reprezinta samanta sau bindu, nucleul acestei realitati este chiar sunetul HRI , adica HRIM.

                                   Daca Tripura Sundari se spune ca este secondata indeaproape de Saraswati, respectiv Bagalamukhi, Tripura Bhairavi nu este altceva decat suportul acestui intreg, sediul ei fiind intr-adevar in Muladhara chakra sau centrul radacina. 

                                   In fapt cele trei tripura, daca putem numi si spatiul tripura, nu sunt decat manifestari ale aceleiasi realitati divine la trei nivele: primul este dorinta si conceptia, al doilea reprezinta cunoasterea si manifestarea a ceea ce este dorit si al  treilea este chiar materializarea, adica Tripura Bhairavi, a ceea ce s-a dorit si s-a cunoscut ca bun si necesar.

Pe langa cele 5 desigur se poate spune ca Hristos manifesta plenar Compasiunea si Mila divina chiar identificandu-se total cu aceasta energie dumnezeiasca dupa cum ne spune si in binecunoscutul verset apocaliptic:" Eu sunt Steaua care straluceste dimineata" Ap 22, 16 

Iata ca raman patru energii mai in urma si nu intamplator ci deoarece ele reprezinta in principal aspecte de forta ce au legatura cu judecata (timpul Kali), mania (Chinamasta), si desertaciunea (vidul, vacuitatea, Dhumavati). 

In afara de acestea mai este si Lakshmi care ofera tot ce se poate primi inclusiv material.

Asadar avem 6 energii din cele 10, manifestate aproape permanent si care sunt stalpi ai caii hristice.

Totusi si celelalte 4 sunt prezente si exista sfinti care au aceste rezonante si momente, cum ar fi iata sfarsitul lumii cand inclusiv judecata cea nemiloasa si ireversibila este folosita. 

Lakshmi va fi prezenta mai mult in Imparatia lui Dumnezeu si vom vedea ca multe fiinte vor primi de la Iisus o haina albastra dincolo, in special cele feminine, a carei stralucire si rafinament vor fi cu totul coplesitoare.

 

Nu sunt acestea singurele energii manifestate, dar sunt printre cele mai importante. Mai avem si energii masculine dar si energii neutre cum sunt spre exemplu sunetele care manifesta si sustin centrii energetici.

 

Intelegem asadar ca unde este multa putere este si multa judecata. Iar unde este mult rafinament este si multa blandete si iubire.

 

Eu va invit ca intai sa il cunoasteti plenar pe Iisus si abia apoi sa porniti la drum si sa treziti in voi energii arhetipale si primordiale. Desigur si invers este la fel de bine.

 

Aceste energii pot fi comparate cu niste haine pe care noi le purtam nu in zadar ci pentru ca reprezinta forme perfecte primordiale, vehicule ale luminii.

 

Trebuie spus ca Omul , care este o sinteza a intregului are in interiorul sau tot macrocosmosul cu absolut toate creatiile si toate aspectele ce exista in acesta.

 

Vom avea asadar nu 10 ci mii de energii ce stau si asteapta in interiorul nostru spre a fi cunoscute si folosite.

Dar pentru ca toate au un inceput si o ordine sa multumim lui Dumnezeu pentru fiecare pas inainte , pentru fiecare floare ce se deschide in fata pasilor nostri.

 

Bine ati revenit pe culmile cunoasterii spirituale. Dumnezeu va avea grija ca tot ce ati cunoscut si obtinut spiritual in existentele anterioare sa va fie daruit inapoi. Asta mai ales daca sunteti in cautarea adevarului si sunteti hotarati sa nu va opriti pana ce nu il veti fi aflat.

V-ati facut cred o mica ideea de ce Dumnezeu nu a distrus deja celelalte mari religii si cam ce au ele de oferit.

Deoarece cunoasterea acestor energii primordiale a apartinut umanitatii inca de la inceput, iata cele mai vechi doua religii amintind amandoua despre aceste realitati, putem spune ca nu facem altceva decat sa intram in posesia a ceea ce ne-a apartinut de la inceput.

Daca in aceasta lume rezonanta cu aceste aspecte primordiale se obtine destul de greu prin munca zilnica, dincolo Hristos ne va darui astfel de haine care se vor amplifica in interiorul nostru aproape de la sine prin indeplinirea misiunilor ce le vom primi. 

Bucurati-va de aceste realitati deoarece ele sunt nu exterioare voua si voi sunteti chiar izvorul si centrul lor de manifestare. Este vorba de voi insiva si de misterele pe care le contine Omul.

Veti descoperi printre ele energii foarte dragi voua pe care le veti manifesta intreaga eternitate.

De asemenea veti vedea ca aceste energii sunt vehicule si suport si ca Iisus si cu Dumnezeu folosesc aceste energii arhetipale permanent. Ele pot fi scutul si spada voastra, dar si voalul, rochia sau sa zicem palaria voastra.

Aceia care sunteti deja suficient de avansati incat puteti comunica constient cu Iisus aveti deja activate una sau mai multe din aceste energii in interiorul vostru.

Aceste energii sunt atat de pretioase si eficiente incat aceia care vreti sa amplificati atat rezonanta cu Iisus cat si un aspect divin primordial puteti sa faceti acest lucru simultan si chiar cu o eficienta sporita.

Despre cum poate fi trezita si amplificata rezonanta cu aceste energii spirituale se va mai vorbi.

Pentru cei care cunosc intr-adevar traditia spirituala a marilor avatari se poate observa cat se poate de limpede ca Iisus este o intrupare exact a principiului divin care sustine si conserva viata, a iubirii si compasiunii divine adica. Nu numai ca aspectele distructive si ale judecatii sunt aproape absente, dar El se ofera pe Sine pentru ca ceilalti sa fie salvati de la aceasta distrugere si Judecata. Totusi chiar si Iisus ii va lasa prada acestei judecati pe cei care iata nici in ultima clipa nu se intorc spre Dumnezeu.

Cu adevarat un singur aspect al lui Dumnezeu este considerat a fi si a avea aceste atributiuni divine de salvare si mentinere a vietii. Si acest aspect este cel numit Tatal.

Nimeni si nimic altceva decat Tatal ofera viata vesnica si nemurire. Tatal este supremul aspect al lui Dumnezeu care manifesta neincetat compasiune si iubire fiind intr-un anume fel insasi Creatorul aceastei Iubiri. Iubire care poate fi numita si Fiu.  

Intr-adevar exista si un aspect al lui Dumnezeu atat de inalt si de primordial, care este suport chiar si al Tatalui si care nu este diferentiat de Tatal, exista si un astfel de aspect in fata caruia absolut orice creatie si creatura este o oroare si trebuie sa dispara. 

Si oricine nu va avea parte de gratia Tatalui nu va trai. Tatal este Dumnezeul suprem al vietii si nu exista altul mai presus de El care sa ofere Viata.

Darul Sau catre noi este suprem. Este Fiul si sacrificiul Acestuia. Adica Iubirea , o Iubire perfecta.  

Eu spun ca nu exista in manifestare ceva superior Fiului si asta tocmai prin gratia si vointa Tatalui cu care este Una.

Va rog sa descoperiti puterea si primordialitatea acestui avatar divin numit Iisus Hristos. Eu va spun ca in El se afla totul si nimic nu lipseste Lui. Nici sunetele primordiale, nici orice altceva care aparent ar putea sa para ca exterior invataturii lui Hristos.

                           Nu ati auzit ca Evanghelia vesnica va fi vestita intregii lumi? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu