17 octombrie 2010

Avertisment extraterestru

                

                                 Sunt sustinut telepatic si binecuvantat si de Iisus sa transmit acest mesaj care vine de la grupurile extraterestre ce se afla in apropierea Terrei si sunt responsabile de supravegherea  transformarii rapide prin care trebuie sa treaca Pamantul.

Printre obiective, unul dintre cele mai importante este realizarea federatiei mondiale a statelor conduse de un guvern mondial care sa detina atat puterea cat si responsabilitatea.

Toate acele state care nu vor sa urce la masa negocierilor pentru a gasi cea mai buna varianta pentru integrarea propriului stat in aceasta federatie mondiala vor fi penalizate atat prin diferite catastrofe, aparent naturale, cat si prin modalitati paranormale sau high-tech ce trebuie sa se constitue intr-o presiune asupra conducerii statelor respective.

In diferitele conflicte si catastrofe viitoare cei mai multi morti vor fi din acele grupuri de fiinte care nu se pot integra armonios in lumea viitorului care nu sunt dispuse sa isi abadoneze egocentrismul si orgoliul si interesele personale in favoarea armoniei cu ceilalti atat la nivel individual cat si de state.

Prin gratia lui Dumnezeu vor fi deschise cateva scoli spirituale veritabile la nivel planetar care vor armoniza toate religiile si care vor arata ca drumul spre Dumnezeu a fost si va fi mereu acelasi: abandonarea de sine si promovarea vointei lui Dumnezeu.

Trebuiesc sustinute toate uniunile care deja exista si inglobarea lor in altele si mai mari pana nu va ramane decat una singura.

Dictatura planetara va fi evitata prin plasarea in functiile cele mai inalte a unor fiinte cat mai spirituale si cat mai altruiste care sa urmareasca binele planetar si al fiecarui individ in parte. 

Trebuie sa facem toti impreuna aceasta uniune planetara si incet, sa preluam puterea din mainile celor care urmaresc alte interese decat binele general si spiritualizarea universala.

Trebuie stiut ca fortele negative actioneaza intotdeauna spre crearea conflinctului si a dizarmoniei in timp ce acelea pozitive spre anihilarea si eliminarea oricarei dizarmonii. 

Oamenii trebuie sa fie cat mai liberi iar ingradirile sa vina mai degraba din interior decat din exterior.

Sa stiti ca puterea a fost preluata de curand in Romania la nivel subtil de un grup de fiinte spirituale care sunt si vor fi in comuniune cu Iisus, tinand cont de sfaturile si vointa acestuia. A fost o preluare de stafeta dificila se pare care s-a soldat cu multe dezastre si dizarmonii la nivel social.

Toti aceia care urmaresc si sustin interese straine de interesele nationale dar si universale vor fi incet incet eliminati din scena politica si sociala si vor fi chiar eliminati din planul fizic daca este nevoie.

Nimeni dintre toate natiunile nu va fi mai altruista si interesata de binele global decat Romania tocmai de aceea Dumnezeu va conduce aceasta lume de aici.

Dupa cum am mai spus Basescu este sustinut de Dumnezeu sa isi termine mandatul si toti aceia care lupta sa il scurteze vor fi stopati chiar de Dumnezeu.

Il incurajez pe Basescu inca o data si ii spun ca insusi Iisus Hristos il sustine sa ramana acolo pana la capat… 

Atrag inca odata atentia ca Dumnezeu sustine aparitia acestui stat mondial evident cu respectarea libertatilor individuale.

Nu va lasati pacaliti de energiile negative care va indeamna la exclusivism si izolare. Deschideti-va si imbratisati cu iubire intreaga lume pentru ca nici lumea si nici iubirea nu sunt ale voastre, dar daca veti face asta veti fi vehicule ale iubirii si vointei divine.

In cativa ani vom avea contact oficial cu fiintele extraterestre.

Toate statele mari care nu se vor multumi cu un loc de egalitate la aceasta masa globala vor fi tinute sub presiune atat extraterestra cat si divina pana ce vor intelege ca trebuie sa accepte un statut egal si cu al altor tari cu un numar de locuitor mai mic. 

Aceasta federatie mondiala va avea sediul central aici in Romania. Tot aici va fi si centrul unei alte federatii, extraterestre ce va fi inconjurata de o foarte mare baza militara si stiintifica in care toate statele lumii vor avea reprezentati si vor participa la dezvoltarea noilor tehnologii si programe extraterstre adaptate Terrei de care vor beneficia in mod egal toti oamenii si toate natiunile de pe toate continentele.

Toate acele catastrofe si dezastre profetite vor avea loc numai daca acest proiect al aparitiei conducerii mondiale va fi incetinit si daca interesele particulare ale diferitelor state vor fi puse inaintea interselor umanitatii.

Sa stiti ca absolut toate planurile, chiar si cele mai secrete sunt sub supraveghere si conducatorii marilor puteri vor putea sa aiba un dialog aproape telepathic si sa observe in propriul teritoriu daca deciziile lor sunt bune sau rele.

S-a ajuns la un punct in care sunt suficiente fiinte spirituale pe planeta incat Dumenzeu sa poata sa impuna si celorlalte aceasta noua ordine spirituala.

Sa stiti ca tehnologia Haarp si altele necunoscute au fost ingaduite sa apara iar folosirea lor este condusa telepathic exact spre crearea acestui plan divin planetar. Ea a fost daruita tocmai acelor fiinte care sustin acest proiect planetar chair daca interesele lor nu sunt intru-totul altruiste.

Absolut toti sefi de stat ai marilor puteri sunt consiliati la nivel subtil de entitati spirituale spre realizarea acestui plan divin al unei singure natiuni universale dar fara impunerea si trasarea unor granite artificiale sau fortarea indivizilor spre acceptarea unor reguli artificiale.

Nu trebuie sa fie nici o lupta finala intre bine si rau si totul ar putea sa se rezolve in mod pasnic daca marile natiuni vor renunta la orgoliul prostesc de a-si impune punctul propriu de vedere si interese egoiste de extindere a influentelor si granitelor.

Granitele trebuie sa dispara.

Statele bogate trebuie sa isi imparta bogatia si cu cele mai sarace. In fapt saracia multor state este mentinuta in mod artificial.

Toate statele, indiferent de puterea lor de influenta si de bogatia lor vor fi penalizate in mod drastic atat daca se retreag din uniunile care ar trebui sa fie intr-adevar uniuni si sa ofere suport inclusive financiar si sustinere chiar administrativa celor care nu reusesc sa obtina independenta finaciara.

Noi toti trebuie sa sustinem aceasta uniune planetara din care absolut intreaga umanitate are de castigat. Pe de o parte pentru ca foarte multe fiinte vor castiga multa liberate si se vor ridica imbratisand cultura si spiritualitatea celorlalte si pe de alta parte datorita ofertei extraterestre care nu poate sa vina intr-o lume dezbinata dar si sustinerii divine.

Este acum timpul marii uniuni planetare la toate nivelele, inclusiv religios.

Si nu aveti de ce sa va vaitati deoarece totul este condus la cel mai inalt nivel  chiar de Iisus Hristos si de marile fiinte spirituale, adica de Dumnezeu. 

Desigur cei care nu au primit o educatie spirituala adecvata si au fost crescuti in prejudecati si lipsa de toleranta spirituala isi vor infrunta demonii si probabil ca vor intalni tot ce se asteapta sa intalneasca. 

Nu mai este timp aud foarte clar si daca nu vom face noi de buna voie ce trebuie sa facem, va face “natura” …

Dumnezeu poate sa judece Pamantul pana il purifica dar nu trebuie sa se ajunga acolo. Fiecare in parte trebuie sa isi faca datoria si sa plateasca zeciuiala lui Dumnezeu. Aceasta zeciuiala este timpul de rugaciune si meditatie zilnic.

Cei care sunt foarte bogati ar trebui sa faca ceva urgent cu bogatia lor pentru ca maine nu le va mai folosi. Recomand proiecte de ajutorare si integrare a celor sarmani si saraci.

Nu exista intoarcere. Numai viata si moarte.

 

Avertizez inca o data ca Romania este condusa de cine trebuie si Iisus este multumit si toti cei care vor sa schimbe conducerea vor fi afectati intr-o masura mai mica sau mai mare.

Daca nu va convine nu aveti decat sa faceti acatiste si cereri scrise si sa ii spuneti personal lui Dumnezeu ce anume va lipseste si va incurca pentru a dobandi mantuirea si desavarsirea.

Sunt sigur si stiu ca El are foarte multi slujitori care se pricep foarte bine sa explice.

Stiu si vad cu mult mai multe lucruri dar trebuiesc ajutati si sustinuti aceia pe care Dumnezeu vrea sa ii ajute si sustina.

                         Strangeti randurile si sustineti-va liderii. Altfel va fi cu mult mai rau decat este. 

                         Iisus sa va binecuvanteze si sa va deschida mintea si sufletul sa vedeti si sa intelegeti Adevarul si Vointa divina. (binecuvantarea Lui) 

6 comentarii:

  1. Cine te sustine de fapt? Este foarte clar, fortele intunericului.Ai auzit expresia ”dracul teolog”? Te folosesti de citate din scripturi si alte scrieri religioase pentru a crea impresia ca te inspira Iisus! Cu putina atentie, un cititor avizat nu se lasa pacalit de ghiveciul asa-zis spiritual pe care incerci sa ni-l servesti. Stiu ca nu vei publica acest comentariu. Oricum, esti penibil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Mai valeriule, cine esti? Daca nu scrii corect romaneste nu ma ajuti, dar mersi pt intentie.

      Ștergere
  2. Dar pe tine cine te sustine in aceste afirmatii?
    Deci daca tu nu il cunosti pe Iisus si nu stii ce spune si ce sustine cum poti sa ma judeci pe mine?
    Cine sustine ura ta din ultimele cuvinte, Iisus?
    Iata ca nu ai stiut bine si atunci de ce ar fi un singur cuvant adevarat din ce spui?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii preamaresti pe Basescu, Oreste, masoneria,guvernul mondial... dupa ce afirmi cu impertinenta ca te sustine Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare toti orbii sunt anonimi?
    Nu a sustinut Iisus imperiul roman, crestinandu-l, in acelasi timp strivind propriul sau popor?
    Dar El nu va strivi Romania ci o va reintregi.
    Esti orb si nu vezi ca Basescu este foarte aproape sa realzeze ceva istoric.
    Dar veti muri cu toti luptand impotriva lui Dumnezeu si a celor care in aparenta nu fac voia lui Dumnezeu, dar care in realitate, constient sau nu lucreaza pentru El.

    RăspundețiȘtergere