23 octombrie 2010

Basescu, Oreste, Guvernul Mondial si Teoria Conspiratiei

                            

Am o amica ortodoxa mai extremista care ma tot injura prin comentarii anonime.  Si desi aveam de gand sa spun cu totul si cu totul alte lucruri , cineva din spatele meu, care o iubeste, se pare ca vrea sa ii raspunda ei. 

Iubita, m-ai acuzat ca pretind ca as fi sustinut de Iisus dar in acelasi timp ridic in slavi pe Basescu, Oreste si Guvernul Mondial.

Nu-i ridic in slavi dar intr-adevar ii sustin si am sa iti explic foarte repede de ce.

Dumnezeu fiind autoritatea suprema sustine absolut toate autoritatile care exista in Creatie, inclusiv autoritatea infernului. Le sustine pana le doboara desigur, daca nu il mai slujesc pe El,  uneori prin revolta maselor.

De aceea sunt un mare admirator si sustinator al autoritatii divine manifestate sub diverse forme.

Trebuie ca esti total lipsita de vedere daca nu vezi ca Iisus il sustine pe Basescu si inca cu mare tarie si cu mare binecuvantare.

Ar fi trebuit sa observi ca orice autoritate , chiar si dictatura este mai buna decat anarhia si lipsa autoritatii.

Voi sunteti toti orbi si daca ati vedea v-ati ruga ca Basescu sa isi termine mandatul pentru ca prin el Dumnezeu va darui Romaniei ceva foarte pretios si care merita orice sacrificiu financiar mai mult sau mai putin temporar.

Dar oamenii sunt orbi si tocmai de aceea Dumenzeu ii va judeca in mod cumplit. Pentru ca sunt cu totii demoni chiar si cei care spun Doamne, Doamne si nu numai ca se opun autoritatii divine dar chiar lupta impotriva ei. Desigur exista si exceptii, mai ales in romania, nu-i asa?

Dar Iisus pe tine te iubeste si daca vrei un sot ar trebui sa fii mai blanda mai ales cu mine pentru ca in universul meu  eu am foarte multe de spus, iar tu faci parte din acest univers...  

 Te intrebi tu cum ar putea sa il sustina Iisus pe Oreste… 

Inca odata te acuz de lipsa vederii.

Iti spun ca Oreste l-a marturisit pe Hristos in fata mai multor oameni decat ai putea sa o faci tu in trei vieti de acum incolo.

Si intr-adevar si eu si El il sustinem pe Oreste si Oreste va ajunge mare in Imparatia lui Dumnezeu daca va asculta sfaturile si indrumarile lui Iisus intai si apoi ale Tatalui ceresc.

Si iti spun tie ca le va asculta si ca sufletul lui arde de dorinta de a fi un bun slujitor al Tatalui ceresc. Dar desigur tie iti e imposibil sa vezi asta.

 

Si in sfarsit Guvernul Mondial.

Iubita, dupa cum am spus orice autoritate reprezinta autoritatea divina si este sustinuta sau ingaduita de Dumnezeu.

Guvernul Mondial ar insemna suprema autoritate a Pamantului iar Iisus sustine acest lucru, Iisus sustine o lume unita de El si in numele Lui.

Acum eu stiu cine te-a zapacit pe tine si pe multi altii si chiar si pe mine pana sa am parte de mai multe revelatii dumnezeiesti asupra acestui subiect.

Ingerul cazut este maestrul minciunii al pacalirii, al zapacirii si al inducerii in eroare.

Cum face el acest lucru spre sfarsitul lumii acesteia?

Imitandu-l pe Dumnezeu.

Dumnezeu pecetluieste? Pecetluieste si domnul infernului. Dumnezeu pregateste o lume unita in numele Lui? Lucifer vine si el repede si saboteaza acasta idée unind lumea cu oamenii lui si in numele lui.

Dar sa lasam si infernul si pe cei buni sa lucreze pentru DOMNUL. Unii pentru rasplata altii pentru pedeapsa.

Fii atenta ca teoria conspiratiei este opera lui. Cum poti sa iti dai seama de asta? Invita la ura , dezbinare si chiar la moarte dar si la neascultare.

Noi spunem totul este in mana lui Dumnezeu. Dar teoria conspiratiei spune : totul este in mana Satanei.

Noi spunem: Domnul alege liderii si conducatorii lumii. Teoria conspiratiei spune: Satana promoveaza liderii acestei lumi. 

Noi spunem Domnul calauzeste aceasta lume spre El Insusi. Teoria conspiratiei spune : Satana calauzeaste lumea spre infern.  

Priveste cu atentie pe toti cei care sustin cu mare inflacarare aceasta teorie a conspiratiei, vei vedea ca Iisus nu este cu ei si ca sunt manati de multa ura si dorinta de razbunare.

Iata ca Iisus sustine si pe Basescu si pe Oreste si Guvernul Mondial. Eu nu spun ca cei care vor face acest guvern vor si avea parte de el dar stiu ca Iisus nu lupta impotriva acestora care fac acest lucru. Pentru ca Guvernul Mondial este in sine o mare minune dumnezeiasca. La cat de mult s-au urat si s-au razboit oamenii in ultimele milenii, o autoritate mondiala este o mare minune.

Daca veti sta un pic si veti judeca lucid va veti da seama ca un guvern mondial si o lume unita nu poate sa fie decat un mare ideal al umanitatii... Dar cine ne impiedica si de ce sa gandim lucid si obiectiv?

Dar pe voi v-a virusat ingerul cazut cu teoria conspiratiei si luptati pentru dezbinare si separare in loc sa luptati pentru unire.

Puteti sa va consolati, de virusare au avut parte nume cu mult mai mari.

 

De ce va temeti? Un adevarat slujitor al lui Dumnezeu poate sa il chinuie chiar pe ingerul cazut prin Cuvantul Lui.

                           Intr-adevar ingerul cazut zapaceste dar puterea de zapacire si naucire a lui Dumnezeu este cu mult mai mare…     

Teoria conspiratiei are o vibratie negativa si nu ajuta spiritual. Ea nu invita la imbratisare ci la ura. Daca esti fan al acestei teorii nu mai ai altceva de facut decat sa mergi si sa iei gatul acestor nemernici. 

Ori o asemenea autoritate nu poate nici sa fie subminata individual si nicidecum doborata.

O asemenea autoritate nu se poate inlatura decat printr-o revolta planetara, asta daca va fi cazul.

Ori oamenii nu pot sa faca o revolta planetara, pentru ca nu au un guvern planetar… : )   

 

In cerul si pamantul cel nou lumea va fi unita, o mare familie. Si ce aveti voi cu cei rai daca au fost pacaliti de Dumnezeu sa lucreze pentru El? Poate sunt pacaliti de infern sau de extraterestri. Ce va priveste? 

Sa intelegem vointa divina si sa multumim lui Dumnezeu daca chiar si unii mai rai muncesc la ea.

Aveti grija mai bine sa nu munciti voi impotriva ei, cei care ar trebui sa fiti buni.

Foarte inspirate versurile melodiei de mai jos. 

 

2 comentarii:

  1. Eu inteleg ca nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu, dar de ce permite Dumnezeu ca o mana de oameni imbogatiti sa asupreasca intreaga planeta .
    Da, poate ar fi bine sa avem o singura conducere mondiala care ar dori intr-adevar binele umanitatii si nu din acesti parveniti care vor sa ne transforme pe toti in niste sclavi cipuiti.
    Daca acesti indivizi fac atat rau oamenirii , tot voia lui Dumnezeu este ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca planetei nu-i pasa de El.
    O sa vezi ca imediat ce oamenii vor spune: Doamne Tu esti totul, iarta-ne si calauzeste-ne, totul se va schimba...
    Atata vreme cat oamenii vor trai fara Dumnezeu vor fi mereu in imediata apropiere a infernului sau chiar in infern. Asta este infernul: absenta lui Dumnezeu.
    Daca ei fac rau, vor plati pentru ceea ce fac.
    Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate si bune si rele si sa intelegem ce doreste El cu noi si de la noi.

    RăspundețiȘtergere