15 octombrie 2010

Energia feminina primordiala. Iisus si Maria Magdalena

                                    Ce se poate compara cu forma feminina a lui Dumnezeu, care reprezinta insasi Viata?

Ce se poate compara cu o femeie prin care se manifesta Dumnezeu?

Tot ce are mai frumos si mai sublim Dumnezeu in Sine este de natura feminina. 

Frumusetea, intelepciunea, compasiunea, vointa divina, puterea si iubirea, bogatia, toate calitatile lui Dumnezeu sunt considerate a fi feminine. 

Feminitatea este chiar Shakti, adica puterea lui Dumnezeu. 

Totul se face prin intermediul ei, ea este considerata a fi chiar viata.

Ea este iubita lui Dumnezeu.

Desi Dumnezeu are totul in sine si nu are nevoie de nimic si de nici un ajutor, totusi El a creat o energie primordiala care urma sa joace rolul de contraparte si sotie la nivel macrocosmic… 

Aceasta energie este chiar ingerul cazut care a fost o energie feminina primordiala al carei nume este binecunoscut. Si numele ei nu are nimic rau in sine ci rea este doar vointa acestei entitati care in timp a cerut de la Dumnezeu binecuvantarea de a fi si simultan feminina si masculina si apoi doar masculina, asa cum este acum. Si a primit tot ce a cerut, fara ca asata sa o intoarca inapoi la Dumnezeu. 

Sa fie acesta motivul pentru care aceasta extraordinara intrupare a lui Dumnezeu sau chiar Dumnezeu in traditia crestina si precrestina nu mai numeste energia Sa, viata Sa cu nume feminin ci a gasit un nume nou : Duhul Sfant? 

Tatal, Mama si Fiul…

Dar locul Mamei mangaietoare este luat de Duhul Sfant, cel revelator si cel intru-totul matern, cel care naste in si pentru Dumnezeu.  

Exista patru modalitati divine de a ne raporta la Ea. Asa cum orice femeie are patru modalitati de a se raporta la Tatal ceresc si la Iisus.  

Ea este Mama, Sora, Stapana sau Iubita. Astfel putem fi fiu, frate, slujitor sau iubit pentru ea.

Se stie ca femeile pot sa il considere pe Iisus Tata, Frate, Stapan sau Iubit(Mire).

Iisus incurajeaza toate aceste modalitati de raportare.

Iar miresele Lui stiu ca El le saruta , imbratiseaza si le umple inimile cu iubire…

Desigur trebuie sa-l iubiti foarte tare pe Iisus ca sa ii fiti Mireasa. Foarte mult si mai presus de orice. Si sa-l ascultati.

Daca sunteti cu adevarat mireasa Lui, El va va fi Cel mai mare si mai binecuvantat Iubit care ar putea sa existe.

Fericite acele femei care ard de iubire in bratele divine ale marelui Mire.

Fericiti acei barbati care se roaga ca iubitele lor sa ajunga in bratele acestui mare Mire si care spun : Doamne, iubita, mireasa, sotia mea nu este a mea ci a Ta. Nu de sarutul si imbratisarea mea are nevoie , ci de ale Tale…  Fie ca ea sa se trezeasca cu gandul la Tine si sa adoarma cu gandul tot la Tine. Fie ca din prea multa dragoste pentru Tine sa ma uite si sa-si aduca aminte de mine numai atunci cand Tu doresti. 

Orice Mireasa este unita cu Mirele ei in mod special si necesar cel putin la nivel afectiv si volitiv. Mireasa manifesta vointa Mirelui si iubirea Lui curge prin venele ei subtile, chipul Lui straluceste in inima ei si gandurile ei sunt binecuvantarile Lui.

Este foarte posibil ca intai sa ii fiti fiica. Este foarte posibil sa ii ramaneti mereu fiica. Este bine oricum. 

Dar daca aspirati sa ii fiti mireasa, bratele Lui va asteapta deschise cu o iubire nesfarsita. 

Sarutarile Lui vor fi extazul vostru, iar de aici incolo sunt lucruri si binecuvantari ce nu se pot exprima in cuvinte.

Da, Iisus saruta. Iisus isi saruta Miresele, Iubitele. Deja am intrat pe taramul dumnezeisc al unor binecuvantari de neconceput.

Este foarte posibil ca Iisus sa o fi sarutat pe Maria Magdalena… Este foarte posibil ca ea sa fi cautat sa stea langa El si in bratele Lui cat mai mult cu putinta.

Dar trebuie sa se stie ca Iisus era cu mult prea mare ca sa faca dragoste cu ea. Extazul din inima Lui este mai mult decat suficient si El nu are nevoie sa coboare la nivel sexual.

Si daca ar fi vrut ca toate femeile din jurul Lui sa ramana insarcinate, un singur cuvant al Lui ar fi fost suficient.

Pentru ca El are puterea sa conceapa asa cum a fost conceput.

Doamne fie ca iubitul iubitei mele sa fii mereu Tu. Fie ca ea sa fie asa cum doresti Tu sa fie si sa faca ceea ce doresti Tu sa faca. O incredintez cu totul Tie, fie ca vointa Ta sa se manifeste deplin in vietile noastre, ale tuturor.  

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu