30 decembrie 2010

Ce aparam?

Ascultati de mine pentru ca singuri nu va veti mantui chiar pe voi intre voi, crestinii, ce sa mai zicem de ceilalti…

Iata o melodie prin care Domnul isi arata dragostea fata de fratii vostri din alta religie...

Faceti ce va spun pentru ca toti acesti credinciosi din alte religii vor ajunge la voi si nu veti sti ce sa faceti cu ei daca nu le cunoasteti credinta in profunzimile ei… Domnul vostru este si Domnul lor, dar voi nu sunteti ai Domnului vostru si nu sunteti una cu El si il cunoasteti doar din carti...

Pescari de oameni ati vrut sa fiti , pescari veti fi, dar navoadele sunt incurcate si trebuie rabdare multa si multa maiestrie.

Daca repetati ca patefonul prostiile pe care le-ati auzit de la diferiti rataciti despre cei din alte biserici si religii veti ramane morti, dar atat de morti ca veti lupta chiar impotriva vietii care incearca sa vina la voi.

Dragul nostru prieten Doru Bem, pe langa lucrurile inspirate ne spune in ultima postare ceva despre Brancoveni , cum ca noi ar trebui sa aparam nu stiu ce asemenea lor…

Dar noi nu putem sa aparam ceea ce nu avem.

Pentru ca nici unul din voi nu il are pe Dumnezeu ci doar strafulgerari ale Acestuia.

Nu stiu ce ar putea sa apere Doru Bem, el care vorbea atat de frumos despre centrii energetici si altele. Prietene, este profetita disparitia si distrugerea imperfectului. Deci cum sa aperi ceea ce este imperfect? Si cunoasterea despre centrii energetici, trupurile subtile, meditatie o aperi sau nu? Iar daca Hristos este viu in noi, oare nu se va apara El pe sine cu maiestrie? Vezi Hristos te iubeste f mult dar eu simt mai mult decat simti tu aceasta iubire... Care nu poate fi descrisa in cuvinte... Imagineaza-ti cum te iubeste Hristos Dorule!

Haideti, fiti tari si rugati-va de Domnul sa faca semne in interiorul vostru si nu in exterior.

Oare vederea si Duhul nu sunt cu mine? Si daca ar fi cu voi, nu as veni la voi sa ma inchin in fata Celui care vorbeste si se manifesta prin voi?

Dar voi sunteti puisorii care asteapta ca duhul sa vina la voi. Si daca a venit si s-a manifestat oare nu m-am inchinat in fata Lui si L-am slavit? Deci daca va laud, laud pe Cel care vrea sa fie una cu voi si sa se manifeste prin voi.

Fiti vigilenti deoarece viitorul nu are nici biserici si nici masonerii si nici pagani, nici eretici nu are si nici prostie si ignoranta.

Oare nu-l vad pe Dumnezeu stralucind in Iisus? Si nu strig eu: Tare este Dumnezeu in Tine Doamne!

Nu fiti asemenea celor care primesc perle si se intorc impotriva celor care le daruiesc.

Daca eu v-am aratat ca nu-l cunaosteti pe Cel viu si ca sunteti cu totii in intuneric si niciunul nu-l are pe Dumnezeu cu el, ce veti avea sa spuneti impotriva mea? Pentru ca tot ce am spus si o sa spun este bun si este viu.

Tineti-va deci tari si in ascultare si sfasiati-va hainele sufletului zilnic de disperare ca inca nu il cunoasteti pe Cel viu si nici El nu va cunoaste pe voi.

Sfasiati-va hainele ca nu aveti viata vesnica ci doar poezie spirituala care este numai samanta vietii vesnice.

Oare nu vedeti ca Domnul a oprit ceea ce trebuie oprit pentru ca voi sa primiti semnul Lui pe fruntile voastre?

Luptati deci cu viata voastra si cu toti ce aveti sa scapati de limitele si prejudecatile ce va tin in lanturi si sa renasteti in Cel viu!

Deci treziti-va pentru ca sunteti cu totii orbi si morti si nenascuti...

Trebuie sa faceti ce va spune El! Si sa nu credeti ca El vorbeste la nesfarsit... Ce nebuni sa fiti daca ati ajuns ca vechii evrei imaginandu-va ca necunoasterea si intunericul in care sunteti are vreo legatura cu Dumnezeu.

Lucrati deci sa-l obtineti pe Dumnezeu pentru ca nu-l cunoasteti si nu traiti in El decat partial cel mult.

Voi visati un vis despre Dumnezeu si nu il cunoasteti si nu traiti in El.

Trebuie sa intelegeti ca mantuirea se poate compara si cu cel mai tare examen care ar putea sa existe? Cati sunt oare pe loc?

Cat de periculos este sa aperi ceva ce doar crezi ca ai, in felul acesta punand stavila chiar intre tine si Dumnezeu.

Religia si ritualul sunt doar o poveste despre Dumnezeu. O necesitate in epoca intunecata din care tocmai am iesit, un fel de pictura rupestra despre Dumnezeu.

Trebuie sa fiti nebuni sa credeti ca Dumnezeu va vrea in intunericul in care sunteti. Si vai Papa ascunde profetiile trimise de Dumnezeu... Iata suprema cucerire a intunericului. Cel care ar fi trebuit sa deschida portile luminii le inchide cu strasnicie.

Vai , biserica nu e Dumnezeu, si Dumnezeu personal o va strivi sub pumnul maniei Sale...

Deci ce veti apara, moartea voastra in fata Vietii? Cu nimic, dar cu nimic nu sunteti diferiti de cei care spuneau Tatal nostru este Moise. Ati inlocuit Moise cu Iisus, dar El, Iisus nu va cunoaste si se straduieste sa va scoata din intunericul in care sunteti fara sa va distruga. Pentru ca a spus El ca nu voi scoate neghina de teama sa nu smulg si graul...

Deci eu am vazut cu ochii mei moartea voastra si abia de mi-a scos El in cale comorile Lui pe care se straduieste sa le creasca pentru Imparatia Vietii si sa le pazeasca de buruienile care au patruns in toate bisericile Lui.

N-ati auzit ca i-a amenintat cu moartea pe cei care au vrut sa ii ridice templu?

Vai, vai de bisericile voastre si de voi daca veti respinge Adevarul si Lumina de dragul lor.

Oare nu intelegeti ca pe alesii Lui ii trimite in biserici ca sa aduca lumina acestora? Deci daca v-ati inregimentat in biserici si masonerii sunteti acolo ca sa aduceti lumina si bunatate si intelepciune si pace si iubire, nu sa strigati si celorlalti ineptiile pe care incearca sa le promoveze.

Mai nou evreii si Oculta si-au propus sa desfiinteze propria lor Biblie si puteti vedea prin documentare cum incearca ei insisi sa demonteze vechiul testament.

Deci dragul meu Oreste Potopul a existat si am indicat foarte clar unde este revelata povestea in amanunt. Dar am sa revin asupra acestei povesti.

Nu stiti nimic, nici macar sa va rugati cum trebuie nu stiti. Nu stiti decat sa vedeti sectanti si lucruri interzise. Sunteti niste mecanisme care functionati in interiorul organizatiilor voastre incercand sa-l obligati pe Cel nesfarsit sa intre in stramtetea sufletelor voastre. Nici istorie nu stiti ca sa aflati cum a luat nastere ritualul si cum au fost selectionate textele pentru a fi incluse in Biblie.

Deci vai cand nici sarea nu mai sara si lumina abia mai palpaie!

Ii imbratisez pe fratii mei Oreste si Doru si ii rog sa nu se supere pentru mustrarile mele. Hristos ii iubeste foarte mult si are nesfarsite daruri pentru ei...

Curaj, voi sunteti in bisericile voastre sa le luminati si sa le ajutati... Deci descoperiti voi insiva Adevarul!

Fie ca Cel viu sa va locuiasca!

2 comentarii:

  1. In 2011 : "Sa te binecuvanteze Domnul si sa te pazeasca. Domnul sa-si lumineze fata asupra ta si sa se indure de tine. Domnul sa-si indrepte fata catre tine si sa-ti daruiasca pacea." (Num. 6,24-26)

    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sa faca cu noi toti cei care il cautam si il urmam si il iubim!
    Mersi, La multi ani in Dumnezeu si tie!

    RăspundețiȘtergere