30 decembrie 2010

Iisus Hristos despre Francmasonerie

Acest text vine de la Iisus Hristos prin Gottfried Mayerhover, cel care a continuat si incheiat revelatiile transmise prin Jacob Lorber. Daca Lorber auzea cuvintele lui Iisus in inima, Mayerhofer le vedea pur si simplu derulandu-se in fata ochilor sai pline de lumina stralucitoare.

Gottfried Mayerhover a primit aceasta gratie in urma unui entuziasm foarte mare fata de opera lui Lorber pe care l-a ajutat la publicarea acestor incredibile si nepretuite revelatii.

Binecuvantarea lui Dumnezeu va asteapta. Eu intodeauna m-am mirat cum de nu alergati cand auziti ca Domnul a facut un semn intr-un loc…

Ascultati deci Adevarul de la Domnul vostru pe care din pacate nu-l mai recunoasteti decat intr-un mic decupaj care a ajuns in interiorul unei carti cu cruce pe ea. Si luati aminte la atitudinea Lui. Dobanditi Pacea si Echilibrul Lui si nu mai bateti campii. Antichristul este in interiorul vostru si va impiedica sa va imbratisati fratii din alte biserici… Il asteptati unde nu trebuie, temandu-va ca o sa va darame bisericile. Si asa va fi pentru ca Domnul netezeste calea Intoarcerii sale…

Gottfried Mayerhover a conversat cu Hristos intrebandu-l pe Acesta despre diferite lucruri. Unul dintre ele a fost Francmasoneria.

Doresti sa stii ce reprezinta francmasoneria astazi? Nu ai decat sa privesti ceremonialul actual al Bisericii Crestine. El nu mai reprezinta decat aparenta, si acelasi lucru este valabil si in ceea ce ii priveste pe francmasoni. Ei nu fac altceva decat sa puna accentul pe tot felul de ceremonii si de cuvinte goale. Pretind ca ajuta umanitatea, dar desi au avut regi, imparati si tot felul de figuri notabile printre ei, iti poti da seama cu usurinta din comportamentul acestora cat de preocupati sunt ei cu adevarat de drepturile omului.

Ceea ce spuneam odata despre esenieni, cum ca nu ar trebui sa se ascunda atat de mult in spatele secretului, ci ar trebui sa faca totul deschis, este la fel de valabil si in ceea ce ii priveste pe francmasoni. Ei sustin ca principiul dupa care se ghideaza sunt drepturile omului si egalitatea intre semeni. Chipurile, toti sunt “frati”, dar acest lucru nu este valabil decat in cadrul lojii; in afara acesteia orice egalitate inceteaza, regele devine rege, iar cei lipsiti de bani sau de putere reprezinta pentru el mai putin decat o non-entitate, nefiind folositi decat ca niste pioni pentru atingerea unor scopuri.

Stii ce ar trebui sa fie de fapt francmasoneria? Chiar si dupa standardele actualei societati, ea ar trebui sa fie intruparea celei de-a doua porunci pe care am dat-o Eu: iubirea de aproape!

Cat de frumoasa ar deveni francmasoneria daca membrii ei ar respecta acest principiu, dar nu numai in cadrul lojii, ci pe parcursul intregii lor vieti! Ei ar contribui atunci din plin la instaurarea Imparatiei lui Dumnezeu pe Pamant. Din pacate, lucrurile stau cu totul altfel. La fel ca si in cazul bisericii, in spatele ceremoniilor si ritualurilor lor se ascund cu totul alte interese. Deaceea, mambrii de rand care iau parte la aceste ceremonii, fara sa stie care sunt interesele din spatele acestora, nu stiu practic ce fac.

Puteti fi si voi francmasoni, dar numai in sensul cel nobil al cuvantului! Ajutati-I pe cei saraci, caci ei sunt fratii vostri. Orice ati face, faceti la vedere, in mod deschis, caci nu trebuie sa va fie rusine sa actionati in fata ochilor Mei atoatevazatori. In rest, nu va mai preocupati de alte lucruri!

Claditi masoneria invataturii Mele, in mod deschis, pentru ca toata lumea sa vada ce faceti. Abia atunci veti merita titlul de “masoni liberi”, intr-o masura mult mai mare decat cei care isi fac semne cu mana si tot felul de alte gesturi golite de orice continut, pentru a se recunaoste intre ei.

De aceea, urmati inavatatura Mea, si voi deveni Eu Insumi inataiul “francmason” si Presedintele vostru, si in scurt timp vom reusi sa construim impreuna zidul protector al iubirii si al adevarului, care nu va mai putea fi distrus niciodata de fortele politice sau elementale!

Cam atat am dorit sa ca spun despre francmasonerie si membrii sai, care ar trebui sa fie frati intre ei, dar nu sunt. Deocamdata atat pentru astazi. Amin!

"Secretele Vietii - Conversatii cu Dumnezeu" - Gottfried Mayerhofer

2 comentarii:

  1. Îngere, cred cu adevărat că El a vrut să se cunoască aceste lucruri acum! Fără să ştiu despre postarea ta, am simţit nevoia să scriu despre acelaşi subiect. Eu am primit însă, după ce am întrebat Acolo, "păreri" mai radicale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut... :) Acest dialog continua...
    Fericiti cei care se afla in lumina lui Hristos Cel Viu si atat de Etern! :)

    RăspundețiȘtergere