29 decembrie 2010

"Zi de zi simt minunea de a-Ti fi fiica"

Daca va este dor de preafrumoasa Lui fiica o puteti regasi aici: http://zborfrant.wordpress.com/"Sunt sigur ca incurajarile, binecuvantarile si vorbele voastre bune ii vor prinde bine. Sa ne fim unii altora aripi si mai ales aerul de sub aripi…

Trebuie sa stiti ca toate acele fiinte care sunt foarte aproape de Iisus inca de mici, din diferite motive uneori simultan valabile, un trecut spiritual, care a dat posibilitatea nasterii intr-o familie spirituala, planul lui Dumnezeu si altele, deci toate acestea care comunica constient cu Iisus si chiar cu Dumnezeu din cand in cand, veti fi incercate.

Toti suntem in fapt incercati si testati si nu exista cale spirituala autentica fara incercari.

Iar testul in cazul acestor minunate fiinte este ca Iisus asa cum a cerut bogatului care spunea ca a respectat toate poruncile intocmai va va cere sa lepadati tot si sa il urmati.

Desigur asta s-ar putea sa vi se para usor la prima vedere. Dar nu e usor sa iti abandonezi toate planurile si toate visele, toata viata, mai ales daca esti la inceputul ei, pentru El…

Majoritatea oamenilor credinciosi incearca sa il impace si pe Dumnezeu si sa faca si ce vor ei. Este posibil si asta, sa platesti o anumita zeciuiala divina si sa te salvezi totusi.

Dar pe noi nu ne intereseaza acestia ci aceia care fac totul pentru El.

De ei e plina Biblia si ca ei vrem sa fim.

Acum evident ca Iisus nu o sa va apara in lumina sa va ceara asta. Asta ar insemna sa va judece pentru ca nu ati mai avea cale de intors si ati fi obligati sa faceti cum v-a cerut. Dar El vrea sa fiti liberi si asa cum v-a spus ca hranindu-i pe flamanzi si imbracandu-i pe cei sarmani, Lui ii faceti asta, la fel El va va sopti ce anume vrea, fie direct in sufletul vostru, fie prin cineva din apropiere, lasandu-va astfel liberul arbitru.

Pentru ca Iisus ar putea sa apara pe cerul exterior dar cui ar folosi asta? El vrea sa domneasca in templul vostru interior, acolo vrea sa primeasca ofrandele de iubire, multumire si adorare. Numai odata fiind acolo El va putea sa va dirijeze intocmai si sa ajungeti sa fiti placuti inaintea Tatalui.

Si evident ca daca sunteti in fuziune cu El trebuie sa va ceara asta pentru a putea sa primiti ceea ce doreste sa va ofere sau pentru a va departa putin de El, pentru ca El este asemenea unui izvor deosebit de pretios si Tatal lasa in imediata lui apropiere numai pe aceia care chiar o merita.

Daca il invocati deci pe Iisus, hotarati-va pentru ca veti fi incercati asa cum El a fost incercat si asa cum profetii in vechiul testament au fost incercati... Ori El, ori lumea si dorintele voastre, si daca le vreti pe amandoua ramaneti in planul secund pentru ca El este Invatator pentru invatatori si Inger pentru ingeri. Lumea are invatatori si ingeri si duhovnici, iar acestia il au pe El. Fiecare dupa nevoi si posibilitati.

Fiti deci toti binecuvantati cu intelepciune, umilinta si putere de ascultare!

20. Zis-a lui tânărul: Toate acestea le-am păzit din copilăria mea. Ce-mi mai lipseşte?

21. Iisus i-a zis: Dacă voieşti să fii desăvârşit, du-te, vinde averea ta, dă-o săracilor şi vei avea comoară în cer; după aceea, vino şi urmează-Mi.

22. Ci, auzind cuvântul acesta, tânărul a plecat întristat, căci avea multe avuţii.

23. Iar Iisus a zis ucenicilor Săi: Adevărat zic vouă că un bogat cu greu va intra în împărăţia cerurilor.

24. Şi iarăşi zic vouă că mai lesne este să treacă cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăţia lui Dumnezeu.

25. Auzind, ucenicii s-au uimit foarte, zicând: Dar cine poate să se mântuiască?

26. Dar Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni aceasta e cu neputinţă, la Dumnezeu însă toate sunt cu putinţă.

27. Atunci Petru, răspunzând, I-a zis: Iată noi am lăsat toate şi Ţi-am urmat Ţie. Cu noi oare ce va fi?

28. Iar Iisus le-a zis: Adevărat zic vouă că voi cei ce Mi-aţi urmat Mie, la înnoirea lumii, când Fiul Omului va şedea pe tronul slavei Sale, veţi şedea şi voi pe douăsprezece tronuri, judecând cele douăsprezece seminţii ale lui Israel.

29. Şi oricine a lăsat case sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau femeie, sau copii, sau ţarine, pentru numele Meu, înmulţit va lua înapoi şi va moşteni viaţa veşnică.

30. Şi mulţi dintâi vor fi pe urmă, şi cei de pe urmă vor fi întâi. " Matei 19

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu