2 decembrie 2010

Hristos ne-a vizitat aseara!

                      

 Hristos ne-a vizitat aseara si toti aceia care ati trait stari deosebite sa stiti ca de la El au fost. 

Desigur ca este o mare binecuvantare si arata ca oamenii s-au rugat lui Dumnezeu sa fim binecuvantati de ziua Romaniei. 

E indr-adevar cu totul coplesitor sa te viziteze Dumnezeu de ziua ta si sa stea la masa cu tine.

Nu trebuie sa fii habotnic sau bisericos ca sa te mantuiesti. Am putea chiar sa folosim alte cuvinte vorbind despre cele spirituale.

Mantuirea se traduce prin faptul ca Dumnezeu strange toate florile pretioase si le ridica pe planete si lumi superioare din planul astral si, in cazuri rare, chiar si mai sus. 

Dumnezeu exista si este Creatorul acestei lumi si al infinitului. Poti sa nu intri deloc in biserica dar daca tu lupti pentru binele celorlalti toata viata, Dumnezeu va avea grija de sufletul tau care merita sa fie salvat. 

 

Trebuie sa facem legatura dintre universuri. Omul cand moare ramane in trupul sau astral in universul… astral . Univers care este aidoma universului fizic cu planete, dar mult mai mari , aceste planete fiind lumi care sunt veritabile paradisuri dar si cu alte planete care sunt lumi inferioare, infernuri. 

Odata ce am ramas fara trup fizic suntem implicit locuitori ai universului astral. Suntem in planul astral al acestei planete care este o copie a celui fizic. Sau invers mai bine zis. 

Deci daca mori o sa vezi in jurul tau formele astrale ale universului tau inconjurator. O sa vezi casa , oamenii, copacii, orasul , muntii, raurile...  

Intotdeauna cand se moare in masa oamenii nu realizeaza ca au murit. Pentru ca totul este identic si toti camarazii lor de arme sa zic sunt acolo. 

Numai fiintele foarte spirituale sunt asteptate de ingeri sau fiinte superioare trimise de Dumnezeu care sunt aproape de cel in cauza chiar dinainte de moarte. 

Toti ceilalti trebuie sa astepte o vreme mai lunga sau mai scurta pana sa vina cineva la ei.

Deci tineti minte ca nici un inger sau apostol, adica tot inger, nu va veni la voi in lumina atunci cand va veni, ci tot intr-o forma asemenatoare voua. 

Deci daca veti muri si va veni cineva spunandu-va ca este ingerul vostru pazitor sau apostolul Pavel sau alt personaj cunoscut, nu va grabiti sa-l considerati nebun. 

 

Exista la nivelul astral al acestei planete adevarate comunitati de suflete care traiesc in continuare uneori perioade mai lungi decat viata pe Pamant in asteptarea celui trimis de Dumnezeu.

Uneori Hristos insusi impreuna cu apostolii sau cativa ingeri viziteaza aceste comunitati si le cheama spre Dumnezeu pentru a fi ridicate in lumi superioare.

Acum imaginati-va o comunitate crestina la nivelul astral al planetei care de mai bine de 100 de ani duce o viata similara cu cea de pe Pamant chiar cu slujbe religioase, chiar cu fuziuni amoroase intre noile cupluri ce se formeaza, pentru ca sufletul este la fel de integru ca si aici, ba chiar mai viu. 

Imaginati-va ca Pavel trims de Domnul ar intra intr-o astfel de biserica si le-ar spune , Eu sunt apostolul din Biblie si voi ati murit de mai bine de 150 de ani, este timpul sa ascultati de Dumnezeu care va cheama sa il cunoasteti pe Hristos...  

Mai mult ca sigur ca va fi luat in ras si acest lucru s-a intamplat si se intampla: Iata un nebun care se crede Pavel!

Este foarte posibil ca multi sa il ia deoparte si sa incerce sa il invete sa ajunga la adevaratul Dumnezeu, sa incerce sa-l converteasca...  

De obicei, cand Hristos face astfel de calatorii insotit de cei trei mari apostolic, Pavel este trimis la cei ma indaratnici si mai grosieri, Petru la cei un pic mai avansati  si mai sensibili iar Ioan la cei mai spirituali si mai treziti sufleteste. 

De obicei din astfel de grupuri se desprind totusi niste suflete care urmeaza pe cei care le-au cheamat.. 

Chiar daca te-ai hotarat sa urmezi pe cel care te cheama, de obicei ca sa ii dai o sansa deoarece te-ai plictisit de monotonia de pana atunci , urmeaza o incercare in functie de slabiciunile fiecaruia.

Exista revelata aceasta poveste a unui suflet care fusese un mare prim-ministru in germania in urma cu ceva timp si care l-a primit foarte bine pe ingerul care ii fusese trimis dar cand a auzit de la acesta ca trebuie sa isi petreaca o vreme la o ferma de porci pentru ca era cu mult prtea orgolios ca sa poata sa urce undeva, i-a raspuns celui trimis cu nenumarate injuraturi si l-a trimis la plimbare… 

La fel marele David a trebuit sa stea mai bine de 200 de ani in lumea de dincolo pana sa poata sa urce in Imparatia lui Dumnezeu, deoarece era foarte orgolios si pretindea ca toata lumea sa i se inchine… 

Aceste lucruri va vor fi de mare folos pentru ca fie ca veti fi in postura celor chemati, fie in postura celor care cheama  veti avea mult de lucru in lumile in care veti merge de aici…

Pana la urma totul se reduce la ascultare. Noi suntem intr-o scoala spirituala si trebuie sa ascultam de invatatorii  si toti cei care ne invata.

Si chiar daca nu ascultati macar fiti atenti la ce vi se intampla si constientizati ca Dumnezeu va avertizeaza prin suferinta... Nu ca ar trimite Dumnezeu suferinta, dar cel care nu asculta fie isi face singur rau, in sensul ca i s-a spus ceva de genul:"Nu baga degetele in priza..."  sau "Nu calca pe grebla..." fie ca este indepartat de catre izvorul spiritual, de catre Dumnezeu in sens generic, lasat pe mana unor energii inferioare... 

In mod normal sufletul trebuie sa urce tot mai sus pana la revelarea deplina a spiritului, urmand apoi fuziunea deplina cu Dumnezeu. 

Toti cei care nu recunosc lumina si nu o cauta vor cunoaste a doua moarte care este fie o noua intrupare fie un cosmar prin infernuri care iarasi nu se poate incheia decat tot cu o intrupare.  

Sunteti chemati ca sa cunoasteti tainele universului si ale vietii si mai apoi chiar tainele lui Dumnezeu. Opera lui Jacob Lorber este o astfel de mare revelatie cum nu a mai fost alta niciodata de la Adam si poate chiar dinainte de El. 

Puteti citi aici: Adevarul despre reincarnare revelat chiar de Iisus cum se formeaza primul suflet de om prin comuniunea a trei suflete ale unor animale superioare. Hristos le-a revelat celor care il urmau aceste uluitoare mistere ale reintruparii care nu sunt revelate intr-un mod atat de explicit nici macar in hinduism.  Aceste suflete sunt numite suflete care vin de jos , iar cele care coboara din ceruri pentru a se intrupa sunt numite superioare sau ceresti. Uneori cele inferioare se apropie mai mult de Dumnezeu in aceasta lume a contrariilor in timp ce acelea care vin de sus se indeparteaza si se pierd. De aceea lupta pentru cunoastere si Adevar. 

Timpul este scurt si nu se va ruga nimeni de voi. Ba dimpotriva voi sunteti cei care ar trebui sa cereti sa primiti tot mai mult, si cunoastere si teste pentru a va verifica nivelul spiritual. 

3 comentarii:

  1. Dumnezeu este cel care iti da putere sa cresti spiritual!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i copil divin si unde se intalneste omul cel mai strans cu Dumnezeu decat in rugaciune?
    Rugaciunea este butonul de la robinetul cu Duh Sfant...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugaciunea este cheaia ce deschide cerul, rugaciune este comunicare cu Dumnezeu, totul cu alte cuvinte.

    RăspundețiȘtergere