3 decembrie 2010

Schimbarea lui Boc

                     

 Ai zice ca pe agenda FMI figureaza si schimbarea puterii in Romania.  Pentru mine ramane de neinteles cum pot sa se autosaboteze atat de mult actualii guvernanti.

De aceea propun schimbarea lui Boc si realizarea unei coalitii impreuna cu PNL-ul. 

Boc nu are forta gandirii constructive. Nu asistam la desfasurarea unui plan de salvare ci mai degraba la o sinucidere a partidului de guvernamant care nu guverneaza ci doar ocupa functiile alea ca sa nu fie scaunele goale. Nu inteleg de ce nu reusesc sa promoveze oameni de valoare in functiile importante. 

 

Oricum Boc nu poate sa ramana premier pana in 2012. Nu stiu cine ar putea fi in locul lui, poate Stolojan.

Crin Antonescu trebuie schimbat de la conducerea PNL-ului.

 

L-am avertizat pe Boc de doua ori ca are nevoie urgenta de binecuvantarea lui Hristos. Daca voua nici prin cap nu va trece sa cereti binecuvantarea lui Dumnezeu inainte de sedintele voastre spunand macar un Tatal nostru, nici Tatal nostru nu se mai gandeste sa va tina mult timp acolo.

Trebuiesc oameni inventivi acolo si curajosi, oameni care sa gaseasca solutii. Propunerile fmi ului trebuiesc filtrate si eventual obiectivele sa fie trasate de fmi si nu caile prin care le atingem.

Pot sa acept concedieri, taierea oricarei pensii sau venit ce depaseste 3 000 de lei.

Dar sa tai acea firava sustinere a natalitatii, asa mi se pare o mare rusine.

Fiti barbati mai acolo, acum va bateti si cu bebelusii? Vai, vai, mare rusine, oare cine v-a luat mintile?

Probabil Boc e intimidat de Basescu. E foarte periculos sa ai o functie atat de mare si sa nu gandesti ci doar sa executi.  Trebuie sa recunosc ca Boc e prea mic pentru o functie asa de mare.  Chiar daca acolo este bine sa fie un om care sa asculte de Basescu trebuie sa fie unul cu initiative si o mie de planuri.

 

Aceasta nu este o sugestie, Boc trebuie schimbat si va fi schimbat. Ce Dumnezeu nu sustine nu poate rezista.  

Liberalii ar trebui sa vina la guvernare. Crin Antonescu trebuie schimbat pentru ca sanse la presedentie oricum nu are iar cine il voteaza pe el ca persoana nu voteaza si partidul. Este evident ca face rau partidului. In fapt pe mine nu ma intereseaza asta, dar spre binele lor si la sugestia lui Dumnezeu trebuie sa isi puna alt lider pentru ca sunt oameni de valoare acolo si sa intre la guvernare acum si nu mai tarziu.  

 

Si apoi schimbarea lui Boc mai da o sansa actualei coalitii si acestui guvern. 

Decizii mai tampite nu ar fi luat nici la sugestia opozitiei.

Somnul ratiunii trebuie evitat.

Avertizez PNL-ul in numele lui Hristos ca daca nu vor intra la guvernare pana in alegeri Dumnezeu ii va imprastia asa cum PNTCD-ul a fost imprastiat! 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu