17 februarie 2011

Aproape de TATAL

Dupa cum am observat din mai multe mesaje divine cum ar fi cel transmis prin Vassula Ryden, Tatal ceresc vrea sa facem distinctie intre El si slujitorii Lui care sunt desigur una cu El si prin care El se manifesta.

Vrea sa ne arate ca El este sursa a Totul si toate sunt in mana Lui.

Acesta este un semn deosebit de bun in existenta noastra pentru ca ne arata ca vrea sa ne ridice si pe noi langa El si vrea sa il tratam si consideram asa cum trebuie si cum isi doreste.

Pentru ca Lui ii datoram toate, inclusiv rastignirea mantuitoare. Si El doreste ca Lui sa ii multumim pentru toate si Lui sa ii slujim.

El este prezent in toti cei care il cauta intr-o masura mai mare sau mai mica, direct proportional cu iubirea si umilinta acestora.

Sunt multi care se straduiesc sa ajunga aproape de Dumnezeu.

Curios este ca nu exista neaparat o legatura directa intre efort si virtuti si manifestarea gratiei lui Dumnezeu.

Asta pentru ca aproape toti cei care manifesta virtuti si efort spiritual dobandesc si orgoliu spiritual si apoi fara comuniune directa si constienta nu se poate produce acel transfer de duh in cantitati suficient de mari.

Intelepciunea nu este usor de dobandit si marea majoritate a credinciosilor nu numai ca nu sunt intelepti dar sunt chiar lipsiti de inteligenta spirituala, prosti adica.

Si trebuie sa stiti ca dintre prosti nu se mantuiesc decat aceia care au umilinta.

Am sa dau exemplu la prostia la care ma refer.

Exista o gramada de preoti, care in prostia si necunoasterea lor isi dau cu parerea despre celelalte religii. Totul poate fi permis sau trecut cu vederea pana la demonizarea acestora.

Din experienta directa am observat ca numai ingerul cazut demonizeaza orice religie si se straduieste sa bage ura si conflict intre ele.

De aceea acesti inconstienti care pe langa lucruri bune baga si sugestii negative despre celelalte religii fac mai mult rau decat bine.

Tocmai de aceea, am inteles si eu mai tarziu, Papa Ioan Paul al II-lea este un slujitor al lui Iisus si al lui Dumnezeu atat de pretios, pentru ca el a imbratisat toate religiile si le-a recunoscut rolul pozitiv.

Deoarece acest papa a spus numai lucruri bune despre hinduism am sa acuz direct de prostie pe oricine mai spune aberatii prin prajma despre simbolurile hinduse, mai ales despre cele mari cum ar fi trinitatea hindusa sau marele avatar Krishna.

Oricine spune tampenii despre celelalte religii este un incult si prin gratia lui Dumnezeu observam cum Acesta se inconjoara de slujitori tot mai intelepti, observam cum face calugari si maicute din profesori universitari, sau din scriitori sau din alti mari oameni se spirit.

Si iata ca diferenta se cunoaste. Steinhardt vs Cleopa. Cu greu putem gasi cuvinte neinspirate la Steinhardt in schimb Celopa le insoteste pe cele bune si cu o gramada de prostii. Iar cea mai mare scapare a fost porumbelul despre extraterestrii. Pentru ca daca invatatorul si calauza fac prostii si nu sunt deplin lamuriti cum trebuie sa fie atunci cei pe care trebuie sa ii invete?

Dar va spun ca la noi a venit mai multa intelepciune si mai multa cunoastere decat la toti sfintii de pe Pamant la un loc pentru ca la noi se intoarce Mesia dupa ce timp de 2000 de ani s-a aflat in cer...

Si desi nu puteti sa intelegeti cum poate sa vina asta ne putem lamuri intru-catva intelegand ca acum insusi Tatal se apropie de slujitorii Sai in timp ce, de cei de pana acum s-au ingrijit mai mult ingerii si cel mult Iisus. Dar o alta explicatie la fel de buna este aceea ca cine are cinci carti este mai intelept decat acela care are una... Desigur cu conditia sa le asimileze.

Acum este un moment glorios cand cele mai puteri ale Lui Dumnezeu coboara iarasi pe pamant impreuna desigur cu Fiul si cu Tatal.

Este un mare privilegiul acesta sa fim vizitati de insusi Tatal ceresc.

Un semn este si acela ca adevartii slujitori vor fi intotdeauna in conflict cu cei inchipuiti care spun Doamne Doamne dar fac ce vor ei si in viata lor si in relatiile cu ceilalti.

Iti multumesc Domane pentru binecuvantari si ajuta-i pe cei mustrati sa intelega ca mustrarile mele de la Tine vin si ca pana nu se indreapta nu pot sa primeasca binecuvantarea si Duhul Tau. Invatat-i sa ceara si sa obtina binecuvantarea slujitorilor Tai din cer si de pe Pamant deoarece acestia sunt trepte spre Tine. Nici pe Tine nu te au si nici pe slujitori nu ii primesc si daca Te-ar avea ar face Voia Ta si ar fi usor de recunoscut ca frati adevarati.

Binecuvantati acum toate religiile si toate simbolurile lor. Nu mai fiti atat de prosti sa considerati voi rau ceea ce miliarde de-a lungul timpului au considerat bun si sfant. Urmati-l pe Papa, iata Papa i-a invitat pe toti la masa Lui. Acesta este un mare semn pentru ca Iisus cheama la masa Lui pe toti liderii tuturor religiilor, cheama la masa Lui toate religiile… Intelegeti ca Iisus ii cheama la El pe toti.

Intelegeti o data pentru totdeauna ca Mesia este Mesia pentru toate religiile si ca fiecareia vorbeste pe limba ei si se arata ei ca un adevarat Dumnezeu si Mesia.

Cum puteti deci crede ca un Mesia trimis hindusilor nu ar intrupa intru-totul adevarurile religiei hinduse si nu ar fi un simbol cat se poate de adevarat al lor?

Religiile sunt bune , problema este la slujitori si credinciosi care nu fac voia lui Dumnezeu decat in parte si foarte putini in totalitate, si doar se afiseaza cu religiile lor.

Ce sa mai spunem despre acei crestini care cred ca numai biserica lor este buna in timp ce toate celealte sunt rele...

Deci iata ca intelepti si luminati sunt cu mult mai putini de aceea voi care pricepeti si intelegeti si considerati bun ce am spus aici sunteti extrem de pretiosi pentru Dumnezeu, sunteti asemenea unor flori de colt pe care le asteapta cu rabdare sa infloreasca si sa se bucure de ele…

O, daca ati intelege cat de pretioasa este prezenta acestui Tata si cat de glorioasa, daca ati pricepe numai un pic ati putea sa intuiti ce binecuvantari nemaivazute ne asteapta si stau asupra noastra…

Fericitilor, l-ati prins pe Dumnezeu de picior, adica ati prins desavarsirea si viata vesnica si o infinitate de minunatii. Tineti-va bine, rugati-va tot mai mult si zilnic si faceti voia lui Dumnezeu care este iubire, iertare, umilinta si sacrificiu si mai ales pur Adevar, pura Constiinta si pura Beatitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu