19 februarie 2011

Continenta vs Abstinenta sexuala

Avertisment: Acest text deoarece se constitue intr-o lectie de educatie sexuala va face referiri si la diferite parti ale trupului si chiar la organele sexuale.

Am a va dezvalui aceste lcururi care sunt o mare revelatie si o mare binecuvantare, o adevarata lectie de educatie sexuala la care ar fi trebuit sa asistati cu totii inca din adolescenta.

Ceea ce va spun este adevarat si toti ingerii cerului stiu si cunosc aceste lucruri si secrete ale trupului uman.

Sa se inteleaga foarte bine si sa nu se faca nici o confuzie, aceia care pot sa traiasca si aleg sa traiasca in abstinenta , in castitate si puritate, fie singuri fie in cuplu sunt binecuvantati de Dumnezeu si sustinuti pe aceasta cale si sunt pe cea mai inalta treapta.

Daca doriti sa traiti in cuplu, in casatorie, cu partenerul vostru in castitate si puritate, eventual facand dragoste pentru a concepe copii sa stiti ca aceasta este nu numai binecuvantat de Dumnezeu dar chiar o imitare a Lui ca Intrupare, Iisus si Maria traind in deplina puritate si castitate.

Pe o treapta mai jos decat acestia care reusesc sa traiasca in aceasta deplina sfintenie de dragul lui Dumnezeu se afla cei care desi sunt fideli fac totusi dragoste mai mult decat pentru a concepe. Iar pentru a concepe in mod normal trebuie sa faci dragoste cam o data la trei ani. Dumnezeu recomanda sa facem mai multi copii dar un copil sa fie conceput la un interval de trei ani, preferabil.

Ceilalti, care nu va incadrati in aceasta categorie de fiinte cu adevarat alese trebuie de urgenta sa cunoasteti aceste lucruri care ar trebui sa se predea in fiecare scoala la orele de educatie sexuala. Oricine vrea sa faca dragoste mai mult decat pentru a concepe trebuie sa stie aceste lucruri care sunt pretioase precum aurul si vor ajuta orice cuplu sa aiba o viata armonioasa si plina de iubire.

Trebuie sa stiti ca trupul masculin a fost construit de Dumnezeu in asa fel incat pentru o buna functionare are nevoie ca anumite componente cum ar fi sangele sau samanta sa nu se piarda niciodata intr-o cantitate prea mare.

Cred ca deja toata lumea stie ca sportivilor le este recomandat sa nu faca dragoste, adica sa nu-si piarda samanta inainte de meciurile sau disputele de mare importanta. Acesta este si unul din rostul cantonamentelor.

Iarasi cred toti ca ati observat ca dupa ce se casatoreste barbatul trece printr-o perioada cand cam pierde vitalitate si se cam trage la fata…

Samanta barbatului, sperma adica este o componenta foarte importanta a organismului si ea in nici un caz nu trebuie sa fie irosita peste masura sau in mod abuziv, aceasta ducand nu la orbire desigur ci la pierderea vitalitatii si in timp chiar la pierderea multor alte calitati sau cel putin la o stagnare in dezvoltarea fizica si psihica.

Daca stiati sau ati inteles cat de importanta este samanta barbatului pentru armonia si fericirea cuplului care face dragoste putem sa trecem mai departe.

Femeile sa stie ca aceasta este la fel de important si pentru ele deoarece cei doi sunt o singura fiinta si daca unul pierde energie va pierde si cealalalt…

Asadar este foarte important de stiut acest lucru si barbatii si femeile sa stie cat de important este sa nu se iroseasca aceasta samanta.

Acum daca cuplul face dragoste numai odata pe saptamana sa zic, pierderea samantei, adica ejacularea nu il va afecta prea mult. Se spune ca o picatura de samanta este refacuta din 24 de picaturi de sange …

Dar daca aveti de gand sa faceti dragoste zilnic sau cel putin o data la doua zile, evident pana ce va veti satura unul de celalalt, trebuie neaparat sa aveti cunostinta de aceste lucruri.

In Taoism se specifica foarte limpede ca un barbat care face dragoste in nici un caz sa nu ejaculeze mai mult de o data la patru raporturi sexuale.

Si acum ajungem la o mare revelatie si la un punct cu adevarat revolutionar in istoria sexualitatiii….

Orgasmul poate fi separat de ejaculare…. Ei bine da, puteti sa aveti orgasme si inca mai multe fara sa ejaculati…. Asta inseama continenta sexuala, sa faceti dragoste fara sa pierdeti aceste fluide vitale pentru armonia si vitalitatea trupului vostru fizic

Dar pentru asta trebuie un anumit antrenament , se spune ca unui barbat ii trebuie cel putin 8 sau 9 luni de zile de practica ca sa ajunga sa devina continent...

Dar deja este o etapa secundara asta. In primul rand trebuie ca toata lumea sa fie avertizata asupra execesului de pierdere a semintei care duce la vlaguirea organismului, la imbatranire si devitalizare. Se spune ca si femeile au aceste doua feluri de orgasm, cu si fara descarcare. Dar ca in cazul lor este mult mai usor sa controleze asta si sa obtina continenta sexuala.

Toate cuplurile ar trebui sa stie aceste lucruri si sa nu exagereze, sa nu faca exces de sexualitate fara continenta. In unele cazuri aceste excese pot sa aduca chiar moartea daca sunt acompaniate de alte excese cum ar fi consumul de alcool, tigari si alte substante care obosesc sid ezechilibreaza organismul.

Vom vorbi alta data despre tehnici de continenta, pana atunci aveti grija de samanta voastra barbatilor si pe cat posibil nu o pierdeti. Pentru femei samanta barbatilor este la fel de importanta si ele trebuie sa lupte ca iubitii lor sa nu o piarda deloc pe cat posibil. Ideal ar fi ca femeia sa atinga orgasmul inaintea barbatului si astfel acesta sa se poata opri si sa nu fie nevoie sa ejaculeze, macar din cand in cand daca nu de fiecare data cand face dragoste.

Continenta sexuala este o poarta spre fericire extatica in cuplu spre stari si trairi cu totul iesite din comun spre evolutie si putere spirituala prin transmutarea si sublimarea energiilor sexuale.

Si daca faceti parte din acele fiinte care doresc sa faca dragoste cu fiinta iubita cat mai des atunci sunteti in locul si timpul potrivit.

Aceasta este singura modalitate si singura sexualitate binecuvantata de Dumnezeu cea insotita de continenta si transfigurare evident in cadrul unui cuplu plin de iubire si aspiratie spre Dumnezeu.

Binecuvantati sunt copiii lui Dumnezeu cei plini de intelepciune si iubire...

Fericiti iata cei care transforma sexualitate dintr-o poarta spre moarte cum era pana acum intr-o poarta spre viata si desavarsire.

Multumim Doamne pentru aceste revelatii si pentru aceaste binecuvantari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu