27 februarie 2011

Lipsa iubirii, rugaciunii si a scultarii de Dumnezeu aduc judecata

Desi toate cele patru mari religii indeamna la iubire si la nonviolenta, totusi in numele lor, oamenii inca se mai urasc si chiar ucid. Atatea crime si razboie religioase au avut loc incat nu se poate sa nu ne intrebam ce inteleg oamenii din scriptura?

Aceste conflicte exista si in prezent. Am vazut si noi cum inca mai sunt pastori care trimit sageti veninoase catre bisericile ce au preoti si bineinteles si invers. De credinciosi nu mai vorbim, daca ar fi sa ne luam dupa ce cred credinciosii, pentru ca unii au invatat sa se abtina sa mai spuna ce cred, ar trebui sa ne mutam pe alte planete , atat de incompatibili suntem.

Conflictul nu este nu mai intereligios ci si interbisericesc. Conflictul dintre catolici si protestanti din Marea Biritanie este istoric.

Desi Iisus spune foarte limpede sa ne iubim dusmanii, sa-i iertam, sa-i binecuvantam, totusi acesti oameni, daca alte lucruri mai violente nu fac, cu placere si-ar da unii altora in cap cu bibliile.

Este atat de evident ca ei sunt frati si ar trebui sa se poarte ca atare si totusi se urasc si se dispretuiesc. Si o fac in numele lui Iisus.

Dar este normal sa fie asa deoarece oamenii au evoluat foarte putin in timp. Omul de Neanderthal nu a disparut. El merge cu masina dar ghioaga de pe uamr, bata de baseball, o are la indemana, pregatit sa loveasca daca cineva il ataca.

Desigur printre ei se afla si fiinte chemate de Dumnezeu si printre cele chemate o parte care vor fi alese.

Intr-adevar au existat sfinti in toate religiile care au indemnat la pace si iubire.

Atat de mult s-au urat si omorat hindusii cu musulmanii ca Dumnezeu a trimis sfinti hindusi care au aratat lumii ca ei trebuie sa se iubeasca si ca Allah inseamna acelasi lucru cu Brahman.

Din pacate aceste lucruri nu pot fi intelese decat cu ajutorul si binecuvantarea lui Dumnezeu.

Fara binecuvantarea lui Dumnezeu nu poti sa accepti si sa intelegi ca celelalte religii tot lui Dumnezeu se inchina si nici macar nu poti sa intelegi ca ceilalti crestini primesc si ei binecuvantare de la Iisus.

Si avem destule exemple.

Chiar daca ecumenismul ar fi bun , fara binecuvantarea lui Dumnezeu nimeni nu poate sa inteleaga asta.

Dar, daca liderii si conducatorii vor da un exemplu bun credinciosilor si oamenilor de rand, atunci acestia vor urma exemplu.

Pentru ca sunteti fiinte inteligente si aveti nevoie de intelgenta in aceasta lupta cu raul va rog sa observati ca cel rau face tot posibilul sa saboteze vointa lui Dumnezeu si planurile sale.

Cand Dumenzeu anunta si profeteste ca va uni lumea, vine si cel rau si se straduieste sa faca asta asta inainte si astfel lumea sa zica, Vai dar cum ar putea Dumnezeu sa faca asta cand iata cine vrea sa faca asta?

Ce spun deci? Nu conteaza nici organizarea sociala, nici cea politica. Daca oamenii destepti ar fi la putere atunci ar fi mare fericire si in comunism si in democratie.

Dar pentru ca sunt promovati prostii si cei corupti nu este bine nici intr-un fel.

O, daca am avea dictator un mare geniu sa zic. Dar iata judecata si pedeapsa lui Dumnezeu, ajunge sa dicteze un cizmar…

Dusmanul, poti sa-i spui si fiara, s-a prins si ataca valorile, incearca sa le desfiinteze chiar si pe cele deja recunoscute.

Oamenii de cultura, de geniu, sunt hartuiti, atacati. Au existat voci care dupa moartea poetului au avut chiar curajul prostesc sa-l anuleze sub toate punctele de vedere.

Dar exista si un avantaj aici, prin atac acestia se demasca...

Nu intamplator au dublat taxele universitare in Anglia si Italia.

S-au saturat domnule de oameni cititi si pregatesc o dictatura planetara.

Tu roaga-te cat mai mult. Rugaciunea este o invocare a lui Dumnezeu si Dumnezeu odata chemat stie El mai bine ce sa faca.

Inca mai putem sa trecem spre o lume armonioasa si fericita in care nimeni nu va mai suferi de nimic. Prietenii extraterestrii sunt gata sa intervina si sa ne ajute. Dumnezeu deasemenea.

Trebuie doar sa cerem ajutorul lui Dumnezeu si sa facem voia Lui.

Voi, cei alesi si iubiti de Dumnezeu pastrati balansul acestei lumi. Asadar dublati-va eforturile deoarece pentru asta ati venit aici. Sa-l aduceti pe Dumnezeu cu voi si sa-l daruiti lumii.

Sa aducem deci pacea iubirea, armonia si pe Dumnezeu acestei lumi.

Oare nu stim si nu vedem ca au renuntat la comunism in anumite zone doar, pe plan local, pentru ca doresc un comunism mondial?

Nu este deloc exclus ca acest comunism mondial sa se instaureze cu acelasi efecte ca si cel local…

Sa ne rugam deci ca nu stim ce vine peste noi si de rugaciunea noastra multe depind. Si unde vedem ca raul razbeste noi degraba sa aducem acolo lumina, binecuvantarea si rugaciunea noastra.

Doamne binecuvanteza-ne si daruieste-ne conducatori care sa creada in Tine si sa te asculte. Prezenta si Vointa Ta Doamne transforma infernul in paradis de aceea ramai cu noi si ajuta-ne sa aducem paradisul in aceasta lume!

1. Deci, daca este vreo indemnare in Hristos, daca este vreo mangaiere in dragoste, daca este vreo legatura a Duhului, daca este vreo milostivire si vreo indurare,

2. faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand.

3. Nu faceti nimic din duh de cearta sau din slava desarta; ci, in smerenie, fiecare sa priveasca pe altul mai presus de el insusi.

4. Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora.

5. Sa aveti in voi gandul acesta care era si in Hristos Isus:

6. El, macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu,

7. ci S-a dezbracat pe Sine insusi si a luat un chip de rob, facandu-Se asemenea oamenilor.

8. La infatisare a fost gasit ca un om, S-a smerit si S-a facut ascultator pana la moarte, si inca moarte de cruce.

9. De aceea si Dumnezeu L-a inaltat nespus de mult si I-a dat Numele care este mai presus de orice nume;

10. pentru ca, in Numele lui Isus, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant,

11. si orice limba sa marturiseasca, spre slava lui Dumnezeu Tatal, ca Isus Hristos este Domnul.

12. Astfel, dar, preaiubitilor, dupa cum totdeauna ati fost ascultatori, duceti pana la capat mantuirea voastra, cu frica si cutremur, nu numai cand sunt eu de fata, ci cu mult mai mult acum, in lipsa mea.

13. Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da, dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea.

14. Faceti toate lucrurile fara cartiri si fara sovaieli,

15. ca sa fiti fara prihana si curati, copii ai lui Dumnezeu, fara vina, in mijlocul unui neam ticalos si stricat, in care straluciti ca niste lumini in lume,

16. tinand sus Cuvantul vietii;

Filipeni 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu