18 aprilie 2011

Sa ne intalnim cu El!

Iata , fiecare dintre voi a putut sa priveasca si sa aiba mari revelatii.

La Dumnezeu evolutia spirituala este la fel ca si evolutia tehnologica pe pamant in ultimii 100 de ani. Intai merge foarte incet apoi se amplifica brusc creandu-se o veritabila explozie spirituala.

Este explozia unei supernove care creaza o noua galaxie.

Voi sunteti aceasta noua galaxie, voi sunteti sorii acestei noi galaxii. In jurul vostrul se vor invarti in eternitate nenumatare planete cu miliarde de fiinte.

Toti aceia care nu vor urma indemnul si impulsul de astazi vor regreta mai tarziu ca au pierdut atata timp, dar daca nu se vor pierde pe ei insisi si darurile eterne nu va fi decat o pauza spirituala departarea lor, o suspendare in actualul nivel de constiinta.

Acum se produce marea revolutie spirituala care este uluitoare si de neimaginat in plenitudinea si consecintele ei.

Acum este acel timp istoric profetit al noului inceput de lume, al innoirii acestei lumi.

Fiti echilibrati cu bisericile voastre pentru ca slujbele vor contiunua si in lumea de dincolo si adevarat va spun in numele Tatalui, asa cum ma tratati pe mine la fel ii veti trata si pe ingerii si trimisii lui Dumnezeu in lumea de dincolo.

Cine nu simte aici impulsul divin nu il va simti nici dincolo, cine nu il recunoaste aici, nu il va recunoaste nici dincolo.

La cine va veni Hristos direct? La foarte putini, la toti ceilalti va trimite mesageri.

Iar cum voi nu ascultati de nimeni, putin probabil ca veti asculta de aceia pentru ca vor veni nu in lumina ci ca niste oameni asemenea voua.

Se vor prezenta frumos si va vor spune sa ii urmati daca vreti sa cunoasteti pe Dumnezeu si sa va intalniti cu Hristos.

Ei, ce ati zice daca maine v-ar spune cineva ca este arhanghelul Mihail si ca Domnul l-a trimis la voi?

Cam asa reactioneaza majoritatea oamenilor si in lumea intermediara de dupa moarte la intalnirea cu cei trimisi de Dumnezeu.

Doar o parte, plictitsiti de monotonia de dupa moarte se hotarasc sa urmeze pe aceia trimisi, nu neaparat din credinta cat mai ales din curiozitate si dorinta de a experimenta lucruri noi.

Nu va iluzionati ca veti urca de la sine in cer.

Nu v-am vazut eu? Il recunoasteti pe Iisus in Lorber, in Sweenborg si acolo unde biserica voastra nu il recunoaste? In celelalte biserici?

Ei bine, daca nu, trebuie sa fiti prelucrati de ingerii trimisi chiar de Iisus la voi.

Dupa prelucrare veti putea sa il intalniti si pe Iisus si sa continuati lectiile.

Dar fericiti cei care au inceput lectiile chiar aici.

Fericiti cei care invata direct de la Iisus chiar acum si chiar aici.

Acestia vor gusta fructul fericirii si al mantuirii chiar din trup.

Acestia vor discuta cu Iisus asa cum discutati voi cu prietenii vostri.

Pentru ca Hristos este prezent aici nu numai sa discute cu fiecare dar sa va calauzeasca si sa va invete pe fiecare cum sa fiti in El si sa ramaneti in El constient.

Si deja va calauzeste.

Acestia prin biserici vor bate pasul pe loc si nu isi vor adauga nici macar un pumn de duh si de intelepciune ba chiar vor pleca din aceasta lume mai smintiti si mai stricati decat au venit. Exista si exceptii desigur, fiinte iubite de Dumnezeu si sustinute.

Pentru ca paharul bisericilor este numai pe jumatate plin si vai de cei care intra in ele cu propriul pahar gol.

Asa cum Nicodim nu putea sa priceapa cum se va naste din nou, si cum nici voi nu pricepeti pentru ca va trebui sa mai muriti de o mie de ori pana sa se nasca in voi fiinta care va trai vesnic, la fel toate sunt greu de inteles si lupta este grea.

Daca mergi spre identificare cu Iisus si il urmezi cu adevarat vei fi pus sa alegi El sau lumea, vei fi testat ca si El, evident dupa propriile puteri.

Daca bisericile ar mai avea putere ar ridica in continuare ruguri, ar rastigni, Inchizitia nu s-ar opri.

Protestanti au omorat si ei ca doar Calvin nu era ortodox.

Si cati nu sunt si acum prin biserici care ar extermina spre exemplu si ultimul catolic de pe Pamant…

Cati din biserici l-ar mai iubi pe Hristos daca ar afla ca El iubeste pe toti cu aceeasi iubire la propriu si nu la figurat.

Iisus se intretine cu evanghelistii la fel ca si cu ortodocsii…

Cu aceeasi binecuvantare ii binecuvanteaza si imbratiseaza.

Dar Dumnezeu va va indeplini in parte dorintele.

Iata va cheama pe toti sa iesiti din bisericile voastre si sa intrati in cea eterna care se cheama si Noul Ierusalim.

Preoti nemaivazuti asemenea unor ingeri slujesc aici direct lui Dumnezeu.

Nu mai este templu si nici alt ritual decat acela al iubirii si al contemplatiei lui Dumnezeu.

Tot ce a fost pana acum in exterior se muta in interior.

Ritualul se muta in interior.

Acolo are loc si botezul si spovedania si impartasania, tot acolo si pocainta ta.

Si totusi printre voi exista spirite care ma vor iubi in continuare, cu tot ce voi spune.

Iar minunea este aceasta ca nimeni nu ma va putea iubi cu toate cele ce spun decat daca Iisus este viu acolo si sustine aceasta iubire.

Iar asta este suficient si mai mult decat atat.

Daca exista cineva prin biserici care va reusi sa ma iubeasca si sa ma inteleaga si sa ma creada cu toate cele ce voi spune, acela trebuie sa se mantuiasca si sa urce in cer. A trecut de toate testele si a asimilat toate lectiile.

Si acela va vedea ca nu exista doi si nici trei si ca exista acelasi Iisus si in mine si in tine si ca El ne uneste cu aceasta iubire. Suntem adicatelea unul in El.

Iar aceasta este o mare fericire.

Veniti, daca cineva vine, acela trebuie sa fie foarte pretios in ochii Tatalui.

Si adevarat este ca nimeni nu va putea intelege si urma decat acela in care Dumnezeu a coborat si vrea sa il salveze si acela va fi ales si va primi pe frunte semnul Lui.

Veniti dar sa vedeti ca nu exista doi si nici trei, nu exista decat Unul care se manifesta si prin mine si prin tine. Acel Unu ne cheama la El. Acel Unu se joaca cu noi si ne numeste copii ai Lui. In aparenta suntem mai multi dar in realitate nu este decat Unul. Prin El suntem.

Este timpul si vremea !

Cine ma intelege si ma iubeste acela este foarte pretios pentru Dumnezeu si nu il va pierde ci il va salva si ii va da viata vesnica.

Iata va spun si veti vedea ca nu evanghelia va fi testul mantuirii acum ci cuvantul cel viu care se aude din nou si care vine tot de la Tatal. Bisericile lupa cu indarjire impotriva oricarui cuvant nou, poa sa vina de la tatal Tatalui, acestia vor rastigni pe oricine le aduce altceva decat cuprinde deja Biblia.

Evanghelia a fost testul acum 2000 de ani.

Dumnezeu trebuie sa cearna, studentii la facultati, elevii prin licee si la scoli generale, copii la gradinite si cei morti care nu pot sa intre nici in gradinitie vor merge spre moarte.

Lupta deci ca pentru facultate ca sa intri macar la o gradinita.

Iata eu am aceasta misiune sa lucrez pentru tine si sa te slujesc crestinule.

Cum te impaci cu asta, iti sunt de vreun folos?

Pentru ca daca ce spun eu ti se pare nebunie si sminteala si oricum altfel decat de la Dumnezeu este posibil sa ratezi si gradinita.

Daca ma urasti si nu ma consideri fratele tau crestinule este posibil sa nu urci in nici un cer si sa nu prinzi nici gradinita cereasca.

Biserica te ajuta pana la un punct, apoi ea se transforma intr-o inchisoare care iti pune lanturi grele, care iti taie aripile si cu cat vrei sa te inalti mai sus cu atat te va trimite in beciuri mai adanci.

Daca nu stii cand sa treci din bratele ei in bratele lui Iisus, biserica se va transforma in zid intre tine si Dumnezeu.

Si daca vei ramane aproape vei vedea ca in timp te vei uni atat de tare cu Hristos incat nu vei mai putea distinge unde te sfarsesti tu si unde incepe El, cat mai esti tu si cat El.

Nu te lasa amagit, Hristos era o revolutie spirituala vie. Atat de tare ii dispera pe bisericosi ca acestia zilnic puneau iscoade sa il prinda si sa il omoare.

Hristos a ramas acelasi sa stii si va strivi sub calcaiul Lui toate templele si toate dogmele si prejudecatile acestei lumi.

Cine o sa vrea sa intre in templul ce coboara din cer se va mantui iar cine nu sa ramane pe afara.

Nicodimi vor fi putini si de asta data. E adevarat eu ma leg in fata lui Iisus ca voi lupta ca sa intelaga Adevarul cat mai multi din toate bisericile. Amin

3 comentarii:

  1. Aşa este, revoluţia aceasta este strict individuală, şi nici o învăţătură a vreunei biserici nu o va accelera. Dimpotrivă, trebuie să ascultăm mai bine vocea propriului suflet.
    Totuşi, chiar şi cei care au ales să înveţe astfel, e bine să nu uite poruncile mici şi obligatorii, ABC-ul. (Mă gândesc la mine, în primul rând, pentru că îmi ştiu scăderile.) Este o ispită în a pricepe adevăruri mari, şi a cădea, în schimb, la cele mai mici teste...:)
    Dar, dacă reuşim să integrăm toate felurile de învăţături (şi asta numai cu puţin har), atunci, calea noastră va fi mai uşoară -în Biserici, sau nu.
    De fapt, testul cel mai greu, şi în acelaşi timp, cel pe care toţi cred că l-au trecut, este iubirea aproapelui. Aproapele din orice biserici, şi culte...Şi, desigur, iubirea lui Dumnezeu, dar puţini ştiu ce înseamnă ea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate totusi fuziunea cu Dumnezeu este asemenea cu fuziunea cu un Soare, acesta se infiltreaza tot mai mult in tine pana ce arde si inlocuieste toate impurittatile si slabiciunile, pana ce ne transforma pe noi insine in sori...
    Aproapele este pe locul doi, pe primul este mereu Dumnezeu. In Dumnezeu e si aproapele.
    Scopul este Dumnezeu si intreaga focalizare este asupra Lui. Pe El trebuie sa il obtinem, restul vine de la Sine.
    Trebuie sa invatam care este calea cea mai rapida spre desavarsire spre fuziunea cu Dumnezeu.
    Cu cat Dumnezeu coboara cu atat se amplifica lumina in noi si se produce transferul.
    Cu fiecare zi distanta dintre noi si El scade iar distanta dintre noi si lume creste.
    Pana ce o prapastie va fi intre noi si lume si Dumenzeu va straluci in noi.
    Lumea este supusa mortii si judecatii cu tot ce e in ea, inclusiv aceste vehicule locuite numite oameni.
    Dumnezeu ca Salvator ne pescuieste din bazinul acestei lumi spre a ne elibera in oceanul Lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. @};-
    Valabil si invers: In aproape este si Dumnezeu.

    De aceea, cum a spus si Florina, testele spirituale decisive au constat in iubirea si relatia cu aproapele, pentru ca e usor sa-L iubesti pe Dumnezeu, cand stii ca El este Tot Ceea ce Este mai frumos si divin,
    insa nu la fel de simplu e sa-L afli si sa-L iubesti in aproapele tau, prin toate mastile sub care ni se infatiseaza...

    RăspundețiȘtergere