14 noiembrie 2011

Il intelegem pe Dumnezeu?

Trebuie sa meditam asupra a ce se intampla in cetatea ce coboara din cer.
Trebuie sa meditam asupra naturii fiiintei lui Iisus,   a apostolilor, a ingerilor in general.
Trebuie sa meditam si sa intelegem care sunt cele mai eficiente metode de a accesa Duhul Sfant! 
Care este cea mai buna si ce a mai eficienta metoda care ne permita sa downloadam din cer cantitati cat mai mari de Duh Sfant?
Rugaciune si meditatie se cheama asta.
Mai sunt si altele.
Una la fel de eficienta este frecventarea persoanelor care au cantitati cat mai mari de Duh Sfant, desigur asta pe langa rugaciune si meditatie.
Omul este facut in asa fel incat poate sa daruiasca acest Duh, daca il are…
Metodele individuale sunt Rugaciunea si meditatia. Iisus i-a invatat pe apostoli si ucenici sau discipoli, Introspectia, le-a recomandat sa o practice cateva ore pe zi.
El a numit Mediatia Introspectie si le-a recomandat sa o faca macar cateva ore in fiecare zi.
Aceasta este un fenomen foarte important.
Iisus a recomandat tuturor ca sa practice Meditatia sau Rugaciunea cateva ore pe zi.
Ascesta este un mare punct de plecare.
Intai trebuie sa ai program zilnic de rugaciune si apoi trebuie sa maresti acest program pana cand ajungi la cateva ore.
Intai  o ora, apoi doua apoi vei lupta sa ajungi la trei ore…
Daca ai cunoaste mai in profunzime istoria spirituala a acestui pamant ai stii ca accesul la planurile superioare, respectiv la Dumnezeu, a avut loc dintotdeauna in acelasi fel.
Metoda si tehnica spirituala, plus aspiratia spirituala.
Este ca un sport de performanta aceasta mantuire. Trebuie sa muncesti intens pentru ea , zilnic…
Oare crezi ca a fost asa simplu chiar si pentru mine sa ajung in punctul in care sunt, si dupa cum ai vazut sa am acces la Hristos si la alte fiinte din cer?
Nu te intrebi cate ore de rugaciune si meditatie am ajuns sa fac zilnic?
Drumul e lung, porneste inca de azi pe acest drum deoarece nu exista altul spre desavarsire.
Cand ajungi la Hristos, El te trimite la ai Lui apoi… 
Stiu ca cei mai multi sunt ocupati cu ceea ce cred ei ca vrea Dumnezeu in loc sa fie ocupati efectiv cu ceea ce vrea Dumnezeu.
Dar vremurile s-au schimbat si acum Dumnezeu si-a amplificat prezenta in aceasta lume si si-o amplifica cu fiecare zi.
De aceea nu va ganditi ca am vorbit si am spus ceva in zadar si nici ca ceea ce ati primit si auzit ramane fara urmari benefice sau mai puitin benefice daca ignorati si nu luati in seama.
Dumnezeu se manifesta prin cine are la indemana, prin cine poate. Si daca cu stiinta sau cu nestiinta ajungi in fata lui Dumnezeu, reactia ta va fi consemnata. Reactia ta este cosnemnata intotdeauna la mesajul Lui, la cuvantul Lui si in functie de asta va decide destinul tau. Stim ca nu ii plac cei calduti. Celor fiebinti le da binecuvantare si le da din duhul Lui si celor reci le da din judecata Lui. A fi caldut te pune intr-o situatie dificila...
 Ori majoritatea sunt calduti. 
O alta probblema este ca oamenii il urmeaza pe Dumnezeu nu de dragul lui Dumnezeu si al Adevarului ci pentru ei insisi.
 Asta este ca si cand ai avea o iubita sau un iubit care tine la tine dar tine mai mult pentru banii tai sau alte privilegii. 
Ei spun, Dumnezeu este rege si asa si este si stiu ca este bine sa fii de partea regelui... Pe buna dreptate, este o nebunie sa fii impotriva regelui...
 Numai ca Dumnezeu a gasit o metoda de a-i cerne si pe acestia.
Le indeplineste dorintele iar apoi , daca ii vor reprosa ceva le va explica diferenta enorma care este intre dorintele lor si dorintele Lui... 
 Si poate ca de atunci vor avea sansa sa urmeze dorintele Lui...
Nu este un secret ca El este prezent aici mai mult si mai intens decat in alte parti prin Cuvantul Lui direct.
Oamenii nu au studiat indeajuns nici Apocalipsa si nici intreaga scriptura.
In Apocalipsa dar si in scriptura sunt pasaje intregi pe care nimeni nu le baga in seama deoarece vorbesc impotriva bisericilor lor, impotriva dorintelor lor in privinta lui Dumnezeu.
Ai observat? Asa cum evreii isi doreau un anumit Mesia, la fel si astazi oamenii isi doresc un anumit Hristos care la Intoarcerea Lui sa desfiinteze celelalte biserici si religii....
Evreii nici sa ii fi picat cu ceara, si nici astazi nu pot sa conceapa ca Mesia le-a daramat templul...
Meditati deci si luptati ca Dumnezeu sa se manifeste in mintea si in inima voastra...
Priveste, nu ma intereseaza de nimeni si de nimic , de nici o biserica si de nici o persoana decat numai de Unul Dumnezeu si de vointa Lui preasfanta. 
Asa si tu trebuie sa faci si sa te detasezi de organizatiile religioase din care faci parte pentru ca Domnul spune in Apocalipsa ca in cetatea ce coboara din cer, atentie, nu sunt nici biserici si nici temple.
Printre altele Apocalipsa mai pomeneste si despre un inger care vesteste o evanghelie eterna…
Evident ca evanghelia eterna nu este in contradictie cu cea pe care o stii, dar este mult extinsa…
Hristos ramane la fel de mare, Una cu Tatal.
Sunt si anumite modificari nu in adevar ci in intelegerea Adevarului.
De exemplu in Evanghelia eterna ti se arata ca si tu poti sa fii, Fiu al lui Dumnezeu in aceeasi masura ca si Iisus, desigur in timp, daca vei trece prin incercari al fel de multe, sau daca il vei urma chiar pe Iisus si il vei asculta… Totul depinde de Tatal care este Tatal si Stapanul nostru, singurul Dumnezeu adevarat care exista si care a existat vreodata.
Dumnezeu ne poate infia pe toti si ne poate face  fii ai Lui.
Desigur o Intrupare e ceva foarte rar si greu de atins, dar tehnic vorbind lucrurile stau in acelasi fel, si toti avem acces la aceeasi desavarsire.
Si inca zic, vai de aceia pe langa care am stat mai mult decat trebuia si nu vor sa asculte si vai de aceea carora le-am vorbit mai mult decat ar fi trebuit in speranta ca ma vor asculta.
Sufletul lor se semetise si isi spuneau in sinea lor, Suntem cu Hristos si il urmam pe Hristos, cine ar putea sa ne intoarca din drum si cine ar putea sa ne doboare?
Dar Dumnezeu a vazut orgoliul lor si a venit in ascuns la ei si nu l-au recunoscut, le-a vorbit si nu l-au inteles si au dispretuit si respins cuvantul Lui si acest test s-a transformat pentru ei in piatra de incercare si nu au alta sansa decat sa se umilieasca si sa asculte si vor fi umiliti pana ce vor asculta si abia cand vor intra in ascultare deplina vor intra iarasi si in binecuvantare deplina a lui Dumnezeu si vor scapa de incercari.
Dumnezeu dispretuieste lipsa de ascultare si dispretuieste si aceasta dorinta mai mult sau mai putin fatisa a unora de a se "aranja" cat mai bine in aceasta viata, de a fi in rand cu lumea si admirati de lume si apoi de a spune, Ehe, noi suntem crediciosi si smeriti de asta ne merg afacerile asa bine...
Trebuie sa intelegem deci ca iarna nu este ca vara si nici prezenta lui Dumnezeu ca prezenta lumii si daca vrem sa avem parte de El trebuie sa ne interesam de vointa Lui... 
Vedeti, desi de trei ori Iisus s-a dus in gradina si a cerut sa i se indeparteze paharul, totusi in nici o biserica nu se analizeaza aceasta, ei sunt ocupati cu altele...
Dar eu va intreb pe fiecare dintre voi, de cate ori ati fost voi in gradina si ati cerut sa se departeze de la voi un pahar sau altul?  

6. Si am vazut un alt inger, care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie vesnica, pentru ca s-o vesteasca locuitorilor pamantului, oricarui neam, oricarei semintii, oricarei limbi si oricarui norod.

7. El zicea cu glas tare: "Temeti-va de Dumnezeu si dati-I slava, caci a venit ceasul judecatii Lui; si inchinati-va Celui ce a facut cerul si pamantul, marea si izvoarele apelor!" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu