29 martie 2012

De la leapsa la Initiere

Am primit o leapsa si cu ocazia asta mi-am amintit de singura pe care o aveam pe blog,  o leapsa de pe vremuri, o sa iti placa… : Leapsa apocaliptica :)
M-am gandit, l-am rugat pe Dumnezeu, si mi-a venit ideea sa dau o conotatie erotica acestei lepse deoarece crestinii nu pot inca sa recunoasca pe Iisus ca sustinand si experientele erotice, amoroase, in cuplurile binecuvantate…
Iisus, ca orice domn, este stapanul tuturor energiilor.
Si daca daruim Lui totul, erotismul se poate transforma in Iubire iar Iubirea, de acum, in cuplul initiat, ne va conduce si spre erotism.
Desigur ca in plan real, oamenii tuturor timpurilor s-au iubit si au cunoscut toate extazele si implinirile cuplului deoarece iubirea amoroasa este un dar de la Dumnezeu care odata ce se declanseaza ea locuieste fiinta si ii daruieste experientele extatice ale amorului.
Omul crede ca face el ceva, dar totul este un dar, Omul este trait de aceasta iubire si intr-adevar el poate sa faca ceva, sa o ofere ca ofranda lui Dumnezeu…
Cand spun experiente erotice, desigur nu ma refer la acea fuziune amoroasa ce urmareste procreerea, ci ma refer la o uniune amoroasa al carei sens este strict dorinta de a cunoaste implinirea amoroasa si extazul amoros si a de a descoperi sacralitatea si potentialul ei spiritual.
Nu stiu sa fi existat asa ceva in crestinism.
Crestinismul noului cer si pamant cuprinde si experienta amoroasa ca si cale de a ne apropia de Dumnezeu cu conditia sa se tina seama de continenta sexuala, de transmutarea si sublimarea energiei, si sa fie adusa ofranda lui Dumnezeu.
Actul sexual profan, incet, prin meditatie si rugaciune, va fi transformat intr-unul sacru….
Se poate ca si numai unul din membri cuplului sa daruiasca experienta amoroasa si sa urmareasca singur calauzirea pe care o primeste din cer…
Ii multumesc lui Roxy  http://parasitadarnusiuitata.blogspot.com/2012/03/leapsa.html#comment-form pentru acest prilej de a spune atatea lucruri pe care habar nu aveam ca le voi spune... Multumim Doamne pentru rabdarea si bunatatea cu care ne inveti atatea lucruri... 

2.Credinta. In plan erotic credinta inseamna sa intelegi ce modalitatea divina a gasit Dumnezeu ca el si ea sa se bucure unul de celalalt invaluiti in Iubire… Daca vrei credinta este simbolizata de celebra sculptura din imagine care reprezinta pe el si pe ea imbratisati, in extaz amoros dar si spiritual… 
Daca intelegi cum acest cuplu din poza se poate uni cu Dumnezeu in timp ce trupurile lor sunt unite, ai inteles ce inseamna credinta la nivel erotic. 
De asemenea inseamna si a descoperi sacralitatea sexualitatii in cadrul cuplului plin de iubire si binecuvantat de Dumnezeu.
3.Sinceritatea. Sinceritatea in acest plan inseamna sa spui celuilalt ce iti place sau ce ti-a placut…
4.Bunatatea. In plan erotic bunatatea inseamna a ii indeplinit celuilalt dorintele si fanteziile…
5.Bucuria. Bucuria erotica este sinonima cu extazul iubirii peste care se suprapune extazul erotic, si invers…
6.Empatia. Empatia inseamna sa cunosti si sa intelegi toate dorintele celuilalt…
7.Simplitatea. Simplitatea inseamna sa te poti bucura de tot ce esti, de tot ce este.  In cazul de fata este sinonima cu  nuditatea. 
8.Speranta. Speranta aici inseamna sa crezi indiferent de ceea ce crezi ca esti si de cum esti ca Dumnezeu iti va darui intotdeauna iubire si implinire amoroasa…
9.Curajul. Curajul este in stransa legatura si cu erotismul. Cei care sunt foarte curajosi, cunosc multe impliniri amoroase... Desi nu cred ca sunt curajos, decat in cele spirituale, am atins odata in liceu, in secret, pentru cateva secunde, trupul unei fete cu care nu schimbasem decat priviri, si ea s-a indragostit de mine… Acest gest i-a adus si ei, dar si mie, atata bucurie si fericire, incat am regretat mereu ca nu sunt mai curajos in acest domeniu. Desigur ca ne placeam foarte mult si inainte de acest gest. Este un exemplu de cum curajul in plan erotic poate sa ne aduca fericire si implinire...
10.Vorbirea. Vorbirea erotica inseamna sa ii daruiesti celuilalt fericire si implinire amoroasa prin cuvinte…
11.Dragostea. Dragostea este aceasta fericire in care cei doi iubiti  se invart si se regaseasc in jurul extazului divin care este iubirea. Este o flacara pe care o intretine direct chiar Dumnezeu...

Toti, mai ales cei tineri, trebuie sa fie initiati in tainele extazului amoros cu continenta adus ca ofranda lui Dumnezeu.
Barbatul si femeia care se iubesc trebuie sa descopere ca fiecare atingere, fiecare imbratisare, fiecare sarut sunt un dar de la Dumnezeu.
Diferenta dintre un cuplu profan si unul intiat este ca cel din urma daruieste lui Dumnezeu experienta amoroasa si multumeste lui Dumnezeu pentru fiecare traire, laundandu-L pentru aceasta implinire si extazul pe care El il daruieste celor care se iubesc.
Totul este darul Lui, atractia, iubirea, amorul si punctul culminant care este orgasmul… 
Fiintele indragostite pot sa ofere uniunea lor amoroasa zeilor, ingerilor sau lui Dumnezeu si acestia vor veni deasupra cuplului si le vor darui exemplificari amoroase…
Noi toti suntem Una , suntem Unul, nu exista al doilea, exista insa mii si mii de trupuri si forme si energii ce toate izvorasc din energia primordiala numita si Duh Sfant!
Detasati de trupurile noastre suntem Una, iar trupurile noastre sunt un dar de la Dumnezeu care ne permit sa il slavim si sa il adoram inclusiv sau mai ales in fuziunea amoroasa…
Odata ce vom stapani consacrarea si fuziunea cu diferite aspecte din cer vom vedea cum chair Iisus ne va calauzi spre persoana cea mai potrivita cu care El considera ca trebuie sa formam un cuplu si apoi ne va binecuvanta cu multe impliniri, extaze, cu multa iubire, deoarece El Iisus este un izvor al extazului, al iubirii, al implinirii. 
Desigur ca si cuplul care se daruieste abstinentei poate sa cunoasca extazul iubirii pure dar eu recomand oricarui cuplu, si celui abstinent, sa recurga la imbratisari, mangaieri si saruturi,desigur in masura in care iubirea exista si ne calauzeste spre aceste experiente. 
Si inchei spunand ca nu exista extaz mai mare stiind  ca Iisus sau Tatal primeste sarutul sau imbratiaarea din cuplul tau, adus ca ofranda…
Ce poate fi mai minunat decat sa te saruti in numele lui Iisus, sa traiesti impreuna cu El, extazul iubirii? 
Iata ca aceasta este o mare initiere, ai invatat sa daruiesti sarutul si imbratisarea ta lui Iisus sau lui Dumnezeu... 
Si in acest fel, daca asta este important pentru tine, esti foarte aproape de a primi un sarut chiar de la Dumnezeu, sau de la cine doresti din ceruri.

Dar sa stii ca noi toti suntem una cu El si totul este un joc al energiei Lui, al Duhului sfant...
Tu esti eu si eu sunt tu si amandoi suntem El...
Bucura-te Dumnezeule!
Bucura-te, tu esti Acela!  
Deoarece cei mai multi dintre crestini sunt plini de prejudecati si inchistati in atitudini nefiresti, cred ca acest discurs este binecuvantat si exact ceea ce au nevoie pentru  a intelege firesul Celui care este!
Erotismul poate fi si el sfant si sfintit de binecuvantarea lui Dumnezeu.
A se descoperi ca erotismul poate fi la fel de sfant ca si iubirea in binecuvantarea lui Dumnezeu.
A se vedea cate extaze si fericiri sunt in Dumnezeu!
A nu se gusta totusi din nici una fara binecuvantarea Lui!

2 comentarii:

  1. Oare de ce nu am intalnit,pana acum nu am trait cele de mai sus...pe care le-ai enumerat, desi am o varsta destul de inaintata,oare de ce am intalnit in viata mea numai oameni egoisti, pt care nu conteaza ce simt eu, ce-mi doresc eu.., daca ai sti cat mi-am pus intrebarea asta...si nu am gasit raspunsul .
    Singurul care nu m-a dezamagit niciodata a fost DUMNNEZEU, EL niciodata nu dezamageste pe nimeni, EL imi ofera tot si eu atat de putin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca i-ai intanit si pe aia, daca nu ai fi intalnit niciodata nici un om...?
    Nu este decat un singur lucru de oferit lui Dumnezeu ... vointa...
    Chiar si aceasta este tot un dar , cine nu ar vrea sa isi schimbe propria voie cu cea a lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere