14 iunie 2012

Sunt mesajele de la Nusfalau autentice?

Reluam aceasta discutie deoarece este importanta.
Se pare ca in cer fiintele nu prea se raporteaza la nici o trinitate.
Conceptul si mai ales realitatea Unului insa este cea care patrunde si inalta toate fiintele cerului. 
Sigur, studiul nostru continua dar se pare ca trinitatea, in ambele cazuri, si hindusa si crestina, este mai mult un concept ce foloseste templelor si religiilor.
De aici si o alta posibila constatare.
Adevaratii mesageri ai cerului nu prea vorbesc de trinitati ci de Unul.
De aici ajungem la inca o concluzie.
Ca multi din mesagerii contemporani, mai ales cei ce se afla sub tutela bisericii bat campii.
Cum ar fi si cei de la Nusfalau dar si altii care pun in gura lui Dumnezeu expresii si formulari pe care Acesta niciodata nu le-ar putea folosi.
Este usor sa ne dam seama de acest lucru.
Daca aduni cat mai multe mesaje de la Fecioara sau de la alte personaje ale cerului poti usor vedea ca nu toate pot sa fie reale si ca cele mai multe strica realmente imaginea personajului din cer caruia ii sunt atribuite.
Acelasi lucru se poate reprosa si multor oameni simpli care au realizat carticele de foarte slaba calitate spirituala in care au atribuit sa zicem lui Boca tot felul de idei si expresii care daca ar fi adevarate ar justifica deplin necesitatea unui sfarsit rapid al bisericilor.
Sigur, mie imi sunt foarte simpatici toti cei care incearca sa se uneasca cu Dumnezeu si sa vorbeasca de la El.
Dar nu pot sa nu vad ca preotul din Nusfalau pune de la el cel putin 50% daca nu mai mult din mesajul care ne este trimis de acolo. Aceste 5 0% sunt ingaduinta si iubirea mea.
Sigur, Iisus, Fecioara , se apropie de toti cei care doresc sa transmita mesaje ceresti intr-o anumita masura… 
De aceea, atentie, cand veti auzi ca presupusele mesaje ceresti insista prea multa  pe “sfanta treime”, insista prea mult pe calitatea de mama si de comantuitoare a Fecioarei, pe lauda diferitelor personaje ale cerului sau ale pamantului va fi evident ca avem de a face mai degraba cu mesajele pamantesti ale unor oameni poate bineintentionati…
Pentru ca Iisus este mult prea preocupat sa il manifeste pe Unicul Dumnezeu decat sa ne spuna noua la fiecare pas cat de comantuitoare este Fecioara… 
Pe mine nu ma deranjeaza sa punem mai mult accentul pe Mama divina decat pe Tatal, dar niciodata profetii autentici, mesagerii autentici ai cerului nu au ridicat vreo biserica in slavi.
Dimpotriva toti profetii au aduse mesaje critice atat de mari ca si-au pus in pericol chiar viata.
Daca mesajul de la Nusfalau nu ar fi adresat unor oameni ce nu au prea multa minte, bisericosilor mai ales, cei de acolo ar fi mult mai atenti la ce pun in gura personajelor ceresti. 
Aceasta lipsa de minte a celor din biserici a devenit o cauza principala a sfarsitului acestora. 
Pentru ca daca acestia ar avea minte bisericile s-ar restructura, s-ar reinnoi foarte repede.
Insa trebuie sa asteptam sfarsitul lumii ca aceeasta innoire a bisericilor sa aiba loc...
Sigur, au fost si momente de inspiratie dar nu destule si nici acelea sufficient de intense ale celor care au devenit cunoscuti ca mesageri contemporani ai cerului.
A imbratisa toate bisericile, eventual si religiile, dar a nu cunoaste punctul de vedere divin asupra sistemului yoga nu poate fi decat alt semnal evident ca acolo limitele preotului au mai mult de spus decat vocile cerului.
Sistemul yoga este unul din cele mai pretioase instrumente spirituale care exista pe pamant.
Iar Iisus si Fecioara vor ca toti crestinii sa beneficieze daca este posibil de aceste cunostinte si revelatii.
De ce i-au lasat pe Paisie si pe altii sa isi strice imaginea punand semnatura pe carti ce contin atacuri la adresa celorlalte biserici si religii?
Pentru ca orgoliul de a atataca biserici sau chiar religii milenare nu poate sa nu fie taxat de cer...
Sfintenia si orgoliul sunt diametral opuse, nu pot sa existe simultan.
De aceea efortul bisericilor de a iesi in evidenta ca simple organizatii lumesti ce pastreaza o asa zisa traditie spirituala il lasa rece pe Dumnezeu.
Pe Dumnzeu il incalzeste comunicarea directa…
De aceea noi aici punem accentual pe aceasta comunicare directa, asa incat oricine dintre voi va depune un effort spiritual de cateva ore zilnic sa zicem, sa poata transmite mesaje ceresti cu mult mai autentice si mai folositoare decat orice grup spiritual gen Nusfalau.  

5 comentarii:

  1. Tu vei fi unul dintre cei care vor muri de spaima, la Marele Avertisment, cand vei vedea cui ai slujit in acest timp !!!
    Asta nu inseamna neaparat ca sufletul tau va fi pierdut, caci "bisericosii", Nusfalaii si preotul de acolo se roaga tocmai pentru salvarea acestor suflete !

    Totusi, ce bine ar fi daca i-ai sluji lui Dumnezeu ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la Nusfalau nu aduc nimic nou, am avut de la inceput aici tot felul de avertismente , mai mari sau mai mici.
      Eu cred ca cei de acolo chiar se inspira de la mine… :)
      Tu esti o exemplificare foarte buna a ceea ce numesc “bisericos”, lipsit de minte, orgolios, ignorant cat se poate, plin de ura si dispret fata de tot ce nu are legatura cu biserica ta. Tu esti motivul pentru care sfarsitul lumii si al bisericilor se apropie vertiginos.
      Pentru ca daca cel mai bun produs al bisericilor sunt fiinte asemenea tie, ele trebuie sa dispara cat mai repede…

      Si nu numai ca aici se slujeste lui Dumnezeu, dar El insusi face asta…

      Ștergere
  2. Hai sa facem asa : eu ma rog pentru tine si tu te rogi pentru mine, pentru salvarea sufletelor noastre, pentru ca sufletele noastre sa nu ajunga in iad !
    Si uite asa ne salvam amandoi .... ce zici, facem intelegerea ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne putem salva noi unii pe altii decat daca unul din noi ar fi salvat si celalalt l-ar asculta.
      Dar este bine sa ne rugam unii pentru ceilalti dupa cum si scriptura indeamna.
      Deci tu necunoscand adevarul, singura intelegere ce poate fi facuta e ca tu sa asculti si sa te apleci asupra studiului spiritual si rugaciunii asa cum recomand.
      Iar in privinta rugaciunii, nu pot fi irosite prea multe daca tu nu intri intr-o minima ascultare.
      Cred ca ne-am saturat de anonimi care vin mereu manati de ingerul cazut si in duhul acestuia sa ceara binecuvantare de aici.
      Retrage-ti deci cuvintele ce nu vin din cer si poate putem coopera.

      Ștergere
  3. Toate ideile de aici vin din cer, de la locuitorii acestuia sau direct de la Dumnezeu. Ele vin exclusiv prin puterea adica prin duhul lui Dumnezeu.
    Adesea Iisus are formulari directe cum ar fi si aceasta:"Aceste 5 0% sunt ingaduinta si iubirea Mea." Adica Iisus le face un compliment pentru a-i incuraja sa persevereze celor de acolo considerand ca jumatate din mesaje sunt autentice. Dar pentru ca cealalta jumatate vine din bunavointa si bunaintentie a preotului nu sunt de condamnat.
    Orice om care e patruns cat de cat de duhul mesajelor autentice ce vin din cer poate sa observe ca preotul compune mai bine de jumatate din mesaj.
    Dar cei ca tine ce legatura pot sa aiba cu Duhul, Intelepciunea, Cunoasterea?

    RăspundețiȘtergere