5 iulie 2012

Sustinem Presedintele, sustinem lupta politica ce scoate la iveala Adevarul!

Romania Mare
Suntem in mod evident impotriva acestor actiuni disperate, ilegale, demente, ale psd eilor si masonilor.
Acum se vede mai bine ca niciodata ca Democratie este doar o vorba goala, doar un pretext, pentru ei care iata nu si-au imaginat vreodata ca vor mai scapa puterea din mana.
Presedintele este in timpul mandantului pe care l-a primit in urma votului.
Insa majoritatea parlamentara care voteaza iarasi suspendarea, nu are mandat de la natiune sa faca asta.
Prin miracol divin, Basescu le-a furat puterea masonilor in 2004 si de atunci acestia nu au decat o singura obsesie , sa-l suspende.
Pe de alta parte este limpede pentru orice om care are mintea limpede  ca in sfarsit Romania se afla intr-o situatie buna.
Faptul ca cele doua tabere au posibilitatea sa isi scoata ochii unii altora este perfect, Romania, noi, avem nevoie de aceasta demascare reciproca.
Romania are nevoie de trimiterea la inchisoare a celor care nu numai ca au vandut tara dar au mai luat si comisoane pentru asta.
Il absolv pe Basescu, inclusiv in fata lui Duimnezeu, de orice pacate pentru marea realizare de a-l trimite pe Nastase la puscarie.
Iar faptul ca urma si Voiculescu e grozav.
Cu cat intra mai multi la inchisoare si mari si mici cu atat va fi mai bine acestei tari.
In sfarsit cei care fura, cei care iau comisioane, se vor gandi de doua ori inainte de a face asta. 
Nimic mai potrivit decat ca Basescu si guvernul sa fie in opozitie.
De aceea nu numai ca nu exista motiv sa fie suspendat Presedintele dar avem toate motivele din lume sa il tinem acolo pana in 2014. 
Tineti cont ca multe din deciziile pe care au fost nevoiti sa le ia au fost la presiunea fmi si a udmr.
Fenomenul  inchiderii spitalelor pare initiativa udmr... O buna modalitate de a scadea numarul romanilor...
Mi se pare perfect asa cum este acum, nu e nevoie de nici o schimbare.
Doamne faca-se voia Ta, fie ca in tara sa avem tot mai multi oameni luminati!

4 comentarii:

  1. ooo da ? Eu am alta viziune asupra acestor intamplari. Ma bucur de actiunea celor de la USL . Foarte bine fac...
    Stiti cand PDL-ul faceau ce vroiau ? Taiau pensii si salarii la oameni (desi s-a dovedit ca tara noastra nu a fost in criza...s-a mai auzit de FMI in Romania ? nu...) fara acordul celorlalti parlamentari si deputati ai opozitiei ? Ei taieau in carne vie , ei propuneau , ei votau , ei aprobau.Fiindca daca tot vorbim de alegerea poporului sa stiti ca poporul nu dorea taierea salariilor si a pensiilor.Toate aceste lucruri au fost la indemnul presedintelui Traian Basescu . Si nu-mi vine sa cred ca pe un blog unde tema principala este credinta , dezbateti probleme politice. Este foarte usor sa stam pe margine sa aruncam cu pietre decat sa fim noi in mijlocul intamplarilor.Inainte de a scrie acest articol trebuia sa fiti la zi cu ceea ce se intampla in politica si sa va documentati despre ultimele actiuni ale presedintelui Romaniei . Putin imi pasa daca aprobati acest comm sau nu , dar macar stiu ca o sa il cititi .
    Ce a facut presedintele bun pana acum ? A vandut toate firmele de stat strainilor , cum vrea dar nu poate ...sa vanda si Rosia Montana.Nu sunt locuri de munca in tara...avem cea mai mare rata de someri din Europa si tu zici ca e bine cu presedintele asta ? Sa iti fie rusine in primul rand de cei care citesc acest articol .

    RăspundețiȘtergere
  2. Prietene, nu esti bine informat, nu basescu a vandut firmele si tara, au facut altii inaintea lui asta, dimpotriva a fost strans cu usa de fmi care probabil e condus de aceeasi frati masoni care sunt si in psd...
    Probabil erai prea mic cand Nastase nici nu apuca sa mai semneze de cat vindea...
    Acum echilibrul de forte la nivel planetar s-a schimbat si masoneria si Iluminati sunt in cadere libera iar Basescu a facut multe lucruri bune.
    Te-a luat gura pe dinainte, mai invata si tu sa vorbesti cu oamenii pentru ca eu aici stiu ce spun ba e inca unul din putinele lucruri unde se spune Adevarul.
    Se pare ca te-ai lasat dus de televiziuni, daca te uiti numai la antene...
    Se putea si mai rau, vezi Grecia, si daca nu o sa votati cu cap o sa ajungem si mai rau pana ce lumea se va purifica deplin.
    Deci te rog sa pastrezi un echilibru in dialog, altfel nu mai e dialog...
    Esti mic si te iert, nu ca as fi eu ala mare dar ai nevoie de timp si sansa ca sa vezi ce se intampla...
    Nu stii cat de rosu e psd-ul pentru ca la vremea aia nu gandeai...
    Dar ai acum o sansa sa incepi sa faci asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE SCAPA-NE DE ACEST DICTATOR BASESCU DE LA PRESEDINTIA TARII,PENTRU CA AU MURIT SUTE DE OAMENI NEVINOVATI DIN CAUZA SARACIEI LA CARE S-A AJUNS,MAMELE AU FACUT AVORT CACI NU PUTEAU CRESTE PRUNCII,MAMELE PERSOANELOR CU HANDICAP SAU IMBOLNAVIT DIN CAUZA REDUCERII TRAIULUI SI TAIEREA CU 25%DIN INDEMNIZATIILE DE HANDICAP.LUMINEAZA CERESC PARINTE PE EI CARE VIN LA CARMA TARII SA INDREPTE RAUL FACUT OAMENILOR ACESTEI TARI CARE SUFERA ATAT DE MUL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,SI INTOARCE TOATA OMENIREA CU FATA SPRE TINE DOAMNE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Femeie, bati campii, stai sa vezi ce vine acum pentru cei nemultumiti ca tine...

    RăspundețiȘtergere