8 noiembrie 2013

Sustine Dumnezeu poligamia?


Poate nu stiati asta dar Dumnezeu sustine poligamia atunci cand este necesar. 
Marturie sta a doua cea mai mare religie a lumii, Islamul, nasterea poporului ales, Iacov-Israel a avut patru sotii, si nu in ultimul rand experienta de viata a miliarde de oameni altii decat musulmanii sau evreii. 
Trebuie sa intelegem cand anume este “necesar” si Dumnezeu recomanda poligamia, adica faptul ca o femeie sa aiba mai multi barbati si un barbat mai mutle femei.
Raspunsul este simplu. Oriunde exista mult mai multe femei decat barbati este necesar ca un barbat sa ia mai multe sotii, dar si invers, daca femeile sunt putine, ar trebui ca o femeie sa aiba mai multi barbati. 
Dar exista multe alte motive ca Dumnezeu sa sutina poligamia deoarece pana la urma poligamia este un atribut al divinitatii...
Exista un singur obstacol care trebuie depasit totusi, obstacol despre care vorbeste pana si Biblia, Lia si Rahela erau geloase si doreau sa il aiba fiecare cat mai mult pe Iacob... 
Asadar cum ar trebui depasit acest obstacol, cum ar putea toti mebrii ai acestui altfel de familie sa se bucure si sa il iubeasca pe celalalt? 
Este posibil, mai ales ca astazi majoritatea oamenilor sunt poligami dar nu vor sa recunoasca. 
Si dealtfel problema cea mare nu ar fi sa recunoasca ca le palce f mult ci marea problema este sa il lase si pe celalalt sa faca acelasi lucru… 
Dar Dumnezeu a intors lucrurile in asa fel incat astazi si femeile sa aiba simultan mai multi barbati. 
Ba exista multe care ii au si in acelasi timp… 
Am descoperit intampaltor un roman erotic care se ocupa exact cu aceasta problema si inca nu e vorba de un barbat ce are doua sotii ci de o femeie ce are doi barbati.
Din fericire romanul este scris de o femeie si vedem cum vede si isi doreste o femeie sa fie relatia simultana cu doi barbati, adica aceasta forma de poligamie.
Dincolo de scenele erotice romanul arata forma ideala a poligamiei, cand cei trei sau cati or fi ar trebui sa se iubeasca in mod desavarsit.
Atentie, romanul  este erotic si are scene erotice explicite cu cele trei forme ale sexualitatii in cuplu pe care le-am analizat si noi aici cu alte ocazii: Lora  Leigh: Placeri Interzise.  
Dar eu vreau sa spun ca astfel de relatii ca sa fie acceptate de Dumnezeu ar trebui sa aiba aceasta iubire intensa reciproca.
Pentru ca apoape nimic nu-i este refuzat Iubirii.
Iubirea este adevarata regina a Creatiei...

Este drept ca in societatea naostra numarul femeilor este doar putin mai mare decat al barbatilor si poligamia nu este necesara.

Iata ca aveam eu insumi de pus o intrebare la postarea anterioara si eram dator si cu un raspuns pt lamurirea acestei probleme.

Insa intrebarea eterna si cea mai profunda este, coincidenta, aceea pe care marele nostru maestru spiritual a pus-o in viata sa anterioara : Cine sunt eu?  :) 

PS: Desigur acum maestru ne este Domnul Insusi dar se cuvine sa salutam marile sale ambasade care sunt maestrii spirituali adevarati... 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu