14 februarie 2014

Divina si sacra Initiere



Dragi copii ati inteles asadar ca ne punem pune in legatura cu orice personaj din Cer repetandu-i Numele.
Aceasta este o tehnica straveche, primordiala si ea este comuna tuturor religiilor.
Fiecare personaj ceresc are un nume si odata cel cunoastem noi putem sa intram in fuziune si comuniune cu aceasta repetandu-i numele pur si simplu, cum ar fi Iisus, Iisus, Iisus sau intr-o formula specifica si inspirata care sa glorifice acel nume cum este si : Doamne Iisuse miluieste!
La fel putem spune Sfanta Fecioara miluieste!
Si inca Preasfinte Arhanghele Mihail miluieste sau Preasfinte Arhanghele Rafael binecuvanteaza!
Voi insiva puteti sa gasiti formula potrivita pentru a intra in comuniune cu personajul din Cer de care va simtiti mai apropiati.
Asezati intr-o pozitie confortabila cu sau fara Rozariu in mana, puteti sa repetati o astfel de formula care poate sa contina mai multe altfel de nume divine.
Puteti sa stati in acea pozitie cat va simtiti confortabil.
Puteti sa stati o vreme chiar si dupa ce picioarele va amortesc.
Repetarea Numelui lui Dumnezeu este o tehnica spirituala fundamentala si nu exista cale spirituala autentica care sa nu o aiba inclusa.
Acum trebuie sa mai stiti ca energiile primordiale create de Dumnezeu au fost create din niste sunete samanta specifice, asa numitele bija-mantre in Hinduism.
Orice astfel de samanta este o comoara nepretuita pt ca din ea, prin repetare, se naste acea energie si fiinta primordiala...
Este ceva cu totul uluitor si divin.
Iata ca deja am vorbit de doua tehnici fundamentale spirituale: Consacrarea, respectiv Ofranda si Repetarea Numelui Divin.
Deoarece Domnul Dumnezeu mi-a daruit astfel de sunete samanta inca din viata anterioara unde in familia mea hindusa avea loc initierea in mai multe aspecte divine printre care si celebrele energii feminine numite Cele zece mari forte cosmice sau Dasha Mahavidya, Domnul, in mod divin si miraculos, a facut in asa fel incat sa ne parvina si in aceasta viata aceste initieri si sunete samanta uluitoare alaturi de altele pe care le cunosteam si le repetam si atunci.
Asdadar primele formule deja revelate aici pot fi combinate cu aceste sunete samanta.
Iata o  minunata initiere a scolii noastre spirituale facuta chiar de cea pe care o iubim si o adoram si care mi-a promis inca de multi ani ca imi va darui anumite mantre...
Fiecare personaj divin are chiar un anumit fel de exprimare.
Este specific ei sa ne apeleze cu cu cuvantul Copii sau Dragi copii.
Daca ma veti asculta si veti face cum va spun intr-un timp foarte scurt va veti numara printre cei peste 100 000 de sfinti de care Ea vorbeste in profetiile lui SundarSingh, aceeiasi cu insemnatii din Apocalipsa.
Ea lucreaza zilnic la indepliniea acestor profetii(Dumnezeu prin Ea) si abia va asteapta sa ii deveniti instrumente...
Cred ca sunteti cu totii incantati pana la entuziasm de ideea de a lucra cu un personaj ceresc atat de inalt si totusi atat de bun, de bland, de matern, de rafinat...
Iata, ea si-a luat foarte in serios rolul de Initiatoare...
Va rog sa exersati cele doua tehnici pe care vi le-am predat.
Faceti zilnic cat mai multe consacrari si repetati numele divine care iata nu mai sunt atat de secrete si cu putin efort oricine le poate gasi.
Intelegeti cine va spune aceste lucruri si cine va adreseaza aceste indemnuri.
Chiar acum va rog sa exersati fata de ea consacrarea unei zile, a unei actiuni, a unei mese, a somnului, a studiului unei carti, a fuziunii amoroase cu persoana iubita, a unei plimbari, a unei meditatii, a repetarii pe rozariu a unei astfel de formule pe care in prealabil va veti ruga sa va fiti inspirati in realizarea ei.
Amin! 
PS: Voi faceti din minunata biserica de care Apocalipsa vorbeste si ai carei credinciosi vor deveni stalpi in Imparatia lui Dumnezeu!Cautati in Apocalipsa acea biserica...
Multi se mantuiesc dar sa devii chiar stalp al Imparatiei iata ceva cu totul divin si neasteptat.  
Faceti cum va spun si nu carcotiti, iata perle pretioase daruite tuturor... 
 Tot atunci va veni vremea aparitiei acelor oameni puri, inzestrati cu extraordinare haruri divine de care s-a vorbit in urma cu aproape 2000 de ani. Cei cu adevarat evoluati spiritual, care in acele ultime vremuri vor trece cu succes prin feluritele si grelele incercari, vor reprezenta o treime demna de iluminarea lui Dumnezeu, curata, inteleapta si sfanta. In timpurile ce vor veni, Romania va ajunge si va ramane o paradisiaca gradina a binecuvantarii divine, a dragostei, a fericirii a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini. 
Fecioara prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu