14 februarie 2014

Dumnezeu nu ne cere lucruri complicate

Dumnezeu nu ne cere lucruri grele si complicate de facut.
Iata, am sa explic fiecaruia in parte dar si natiunilor ce au de facut pt a reintra in ordinea divina si a evita astfel intoarcerea karmei negative adica a actiunilor rele pe care oamenii le-au facut si de care vor fi judecati.
Am sa le iau pe fiecare in parte dar acum le analizez pe ansamblu.
 1. Atentie, Pamantul este o fiinta vie si nicidecum o roca moarta si inerta. Toate otravurile pe care oamenii le introduc in Pamant se vor intoarce asupra lor. Imi pare foarte rau pt americani cu exploatarea gazelor de sist dar vor suferi cumplit chiar de pe urma actiunilor lor din prezent. Pamantul va va intoarce toata otrava pe care o injectati chiar acum in el…
2. Omorarea animalelor genereaza KARMA. Deci intr-adevar nu e acelasi lucru omorarea unui om cu omorarea unui animal. Dar va asigur ca uciderea a zece animale mari este echivalenta cu uciderea unui om. De aceea uciderea in masa a animalelor trebuie imediat oprita altfel aceasta va genera razboaie si nenorociri.
3. Orice individ si orice grup de indivizi si orice natiune trebuie sa inteleaga ca actiunile lor se vor intoace la ei, adica Universul reactioneaza asemenea unei oglinzi, ne intoarce propriile fapte. Adica Dumnezeu nu judeca pe nimeni ci oamenii se judeca singuri prin propriile actiuni.
De aceea faceti celorlalti ce ati vrea sa va faca ei voua. Numai un nebun, un orb si un inconstient poate sa creada ca propriile actiuni nu il urmeaza…
De aceea este inutil sa ridicati ziduri sa va inarmati cu cele mai performante arme, sa va ucideti dusmanii…
Ceea ce ati facut se va intoarce la voi oricum si numai daca va veti pocai actionand adica conform vointei si legilor divine veti scapa poate de propriile actiuni.
De aceea oricine trebuie sa stie ca raul este auto-distructiv; de aceea nu este tocmai rau ca unii sa faca rau in continuare deoarece in primul rand lor isi fac raul si vor fi judecati exact de propriile lor actiuni foarte curand la nivel planetar.
Deci repet, numai un nebun poate sa creada ca va scapa de propriile lui actiuni.
Asta e valabil si pentru orice stat si pt orice planeta.
Satana ii manipuleaza pe liderii marilor puteri sa fie orgoliosi si sa se bata pe un km de pamant si sa ucida mii si sute de mii de oameni.
Dar aceste omoruri vor fi cerute chiar de la natiunile care le-au comis.
Ceea ce a spus Iisus nu este valabil numai pt calugari sau preoti ci este valabil pt orice om de pe pamant.
ESTE VALABIL SI PT LIDERII NATIUNILOR, SI PT MILITARI, SI PT SECURISTI, SI PENTRU CHINEZI, SI PT SOMALEZI, CHIAR SI PT PARTIDELE POLITICE CARE AU DE SUPORTAT INFERNUL PROPRIILOR ACTIUNI.
DE ACEEA POCAITI-VA SI FACETI CELORLALTI CE ATI VREA SA VI SE FACA VOUA!
INCETATI OTRAVIREA PAMANTULUI!
INCETATI UCIDEREA ANIMALELOR!
INCETATI ORICE FORMA DE AGRESIUNE IMPOTRIVA FRATILOR VOSTRI DEOARECE TOTUL VA FI CERUT DE LA VOI INAPOI!
Totul e simplu si usor si inca odata atrag atentia ca fiecaruia i se va cere socoteala chiar si pt ganduri, cu atat mai mult pt fapte.
De aceea mare atentie Dumnezeu nu judeca pe nimeni ci fiecare se judeca pe sine! 

12. Ci toate câte voiţi să vă facă vouă oamenii, asemenea şi voi faceţi lor, că aceasta este Legea şi proorocii.
Matei 7 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu