12 februarie 2014

Viitorul apartine maestrilor spirituali



In crestinism nu a avansat prea mult conceptul de maestru din doua motive:
1. Maestrul este Iisus.
2. Nu exista tehnici suficiente prin care individul sa se dezvolte atat de mult incat sa ajunga atat de sus.
Este drept ca multi sfinti au facut minuni dar toti au fost foarte legati de ritual si biserica in asa fel incat nu se poate vorbi despre maestrii.
Dar cred ca viitorul apartine maestrilor spirituali si nu bisericilor sau preotilor.
De altfel profetiile vorbesc despre astfel de fiinte si centre spirituale ce apar in jurul lor.
Asadar Fecioara insasi vorbeste despre aceste lucruri minunate ale viitorului care deja se manifesta in prezent.
Biserica respectiv preotii si ierarhia bisericeasca si-au dovedit ineficienta.
Umanitatea se va intoarce la modelul clasic si anume relatia maestru-discipol.
De altfel starea de maestru este atat de greu de atins incat este o minune dumnezeiasca sa existe atatea sute de maestrii simultan pe pamant.
Odata ce aceste scoli se vor dezvolta frecventarea bisericilor va deveni absolut inutila deoarec orice maestru autentic este o biserica vie.
In fine Dumnezeu este f bun si ne pregateste mereu multe surprize spirituale.
Trebuie sa observam ca modelul dezvoltat de Iudaism si anume, acela de Profet deasemenea permite dezvoltarea relatiei maestru discipol.
Este drept ca si unii duhovnici primesc ucenici si pot atinge acest stadiu insa Dumnezeu vrea desprinderea umanitatii de orice biserica si religie pentru a se putea regasi in El.
Asta nu ne impiedica sa iubim bisericile si sa le ajutam in vreun fel daca simtim sa facem asta.  
Bisericile au devenit pline de simboluri goale de continut.
Ba chiar bisericile s-au intors impotriva lui Dumnezeu si impotriva mesajului autentic provenit de la El.
Asa cum si multi credinciosi care spera ca ceva bun mai poare veni prin aceste biserici.
In fine, Dumnezeu a trimis mari maestrii spirituali la intrupare care sa aduca tehnicile spirituale orientale la dispozitia occidentalilor.
Si din unirea spiritualitatii orientale cu cea occidentale sa iasa ceva bun dupa cum deja iese…:)
Asadar sa continuam calatoria noastra spirituala.
Vreau ca fiecare sa exerseze in continuare al doilea mare pas al caii spirituale si anume comunicarea directa cu cineva din cer…
Iata nu trebuie sa ascultati de mine decat pana cand ajungeti sa comunicati direct cu cineva din cer…
Dar pana atunci trebuie sa faceti exact cum va spun eu…: )
Iisus Insusi doreste asta deoarece ascultarea este foarte placuta lui Dumnezeu.
Nu stiu cum sunt ceilalti dar eu ma asigur ca toti aceia care ma urmeaza primesc semne de la Dumenzeu…
Vorbesc prostii, Cine sunt eu? Domnul face asta!
Domnul face semne foarte repede dupa ce ajungeti la mine, este specific caii noastre…
Pentru ca sa stiti ca sunteti calauziti de Insusi Dumnezeu!
Eu sunt doar o portavoce.
Deasupra sunt fiinte desavarsite care se ingrijesc de voi.
Aceste fiinte sunt degetele lui Dumnezeu.
Este o definitie frumoasa pt un inger aceasta, nu?
Deget al lui Dumnezeu… 
PS: Nu este nimeni care sa fi ajuns la mine si sa ma fi imbratisat cu dragoste si imediat dupa aceea sa nu sesizeze ca Domnul Insusi il imbratiseaza. 
Glorie Tie Doamne pt atata bunatate! Ce fericire ca iti faci simtita prezenta! 
Da Doamne, ii invat sa repete numele Tau sfant care este dealtfel si prima mantra a scolii noastre spirituale: Doamne Iisuse miluieste! 
Da, ai perfecta dreptate, numele Tau sfant face ca aceste lucruri sa se intample!
Binecuvantat si adorat sa fie in eternitate Numele Tau atat de dulce si de sfant!
Glorie si inchinare Tie pentru atata bunatate, Iubire si revelatii!  
Iti multumesc ca iarasi ai coborat si m-ai inspirat si nu m-ai alsat prea mult sa astept adevarata Inspratie care provine de la Tine si numai de la Tine! 


In acele vremuri viitoare, vor fi de 1000 de ori mai fericiti cei care vor urmari desavarsirea spirituala, traind cu o incredere deplina in Dumnezeu, fiindca vremurile vor fi zbuciumate si groaznice si le vor putea suporta cu usurinta numai cei mangaiati, inspirati si hraniti de Duhul Sfant. Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si raiul al doilea, caci prin durere ati trecut fara sa va vaitati. In acele timpuri, scaunul judecatii de apoi va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit "Noul Ierusalim", care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca, se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit centrul divin suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, si care vor transmite atat practic cat si teoretic  Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost. Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din "Noul Ierusalim" vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate, vor fi in numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.  
In acest unic loc de pe intreg pamantul vor putea fi vazuti mari iluminati si intelepti, care in anumite momente se vor materializa, putand fi vazuti comunicand prin viu grai cu oamenii de pe pamant dornici sa afle tainele dumnezeiesti ale spiritului. Toti cei care vor patrunde in acest centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti care vor strabate pamantul Romaniei, respirandu-i aerul, caci toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere Dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni focare transfiguratoare de iluminare si descoperire a adevarului divin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu