1 martie 2014

Deplina libertate a oamenilor; Noua Ordine Mondiala Divina



Omul trebuie sa fie perfect liber altfel se transforma intr-o masinarie si nu mai poate deveni copil al lui Dumnezeu. Stadiu care se atinge numai prin utilizarea liberului arbitru pt al cauta pe Dumnezeu.
Adica Dumnezeu prefera ca cele mai mari atrocitati sa aiba loc pe Pamant decat sa fie incalcat liberul arbitru chiar si al celor rai, chiar si al celor manipulati de satana.
Numai daca Omul este perfect liber sa il caute sau nu pe Dumnezeu, numai daca omul este perfect liber sa faca sau nu voia lui Dumnezeu, numai atunci Omul poate sa evolueze spre ceea ce Dumnezeu doreste.
Pe de alta parte Dumnezeu se afla in perfectul control al intregii Creatii daruindu-i acesteia, dupa cum am aratat, deplina libertatea de care are nevoie.
Lumea insa nu este lasata in seama oamenilor decat partial; Dumnezeu se ocupa de ea ca sa evolueze, respectand totusi liberul arbitru al oamenilor.  
Bunaoara un foarte bun exemplu pt a arata modul in care Dumnezeu intervine sa ajute lumea sa evolueze sau sa o salveze, respectandu-i totusi liberul arbitru, este daramarea buncarelor subterane ale Ocultei de catre extraterestrii.
Oculta  desi a auzit ceea ce cer extraterestrii se baza f mult pe faptul ca acestia nu vor interveni deoarece au indicatii precise universale sa nu incalce liberul arbitru nici unei civilizatii si sa nu intervina in evolutia lumilor decat atunci cand li se cere sa faca asta.
Numai ca nu stia nimeni de buncarele ocultei, asa ca aceasta poate fi o simpla poveste care nu afecteaza liberul arbitru al oamenilor si nu ii conditioneaza.
In plus aceasta ajuta chiar si pe membrii ocultei sa evolueze deoarece sunt nevoiti sa nu mai permita distrugerea pamantului  si sa coopereze cu ceilalti frati ai lor.
Oricum pe buna dreptate acesti membri ai ocultei isi traiesc sfarsitul deoarece in curand, nimeni nu va mai dori raul nimanui, nimeni nu va mai actiona in mod egoist ci va aparea o fratie universala planetara in care oamenii vor cauta mai degraba binele celorlalti decat pe al lor.
Sunt si ei obligati sa evolueze si chiar sa faca voia lui Dumnezeu.
Repet, pentru a mia oara: acest plan de unire planetara in care sa existe un guvern unica, o armata unic, o moneda unica etc...
Acest plan este divin!
Este vointa lui Dumnezeu si o regasim si in Scriptura prin turma cu un singur Pastor si in alte profetii cum sunt cele ale Fecioarei Maria facute prin Sundar Singh.
De aceea suntem cu totii frati: si cu evreii, si cu masonii, si cu rusii, si cu chinezii, si nergii bantu sau cu orice alt om de pe pamant.
Cu totii trebuie sa actionam spre binele reciproc si spre evolutia si civilizarea noastra.
Lucru care nu poate sa aiba loc decat prin Gratia si Iubirea lui Dumnezeu.
Observam ca cele mai mari atrocitati se petrec  acolo unde oamenii nu mai au nici un Dumnezeu.
Vezi Coreea de Nord.
Iata cum cei care promovau necredinta si-au sabotat in mod deplin propaganda.
Si daca Europa s-ar desparti de Hristos, Europa ar deveni o Coree de Nord...
Noi insine am devenit cap al lumii pt ca ne-am unit cu capul cel ranit de spini care este Hristos.
In Romania a ramas cea mai pura si curata iubire pt Hristos din toata lumea, de aia a ajuns Romania sa conduca lumea...
Pt ca Romania deja conduce lumea...
O conduce si o va si judeca dupa voia lui Dumnezeu, asa cum Fecioara Maria profeteste prin Sundar Singh .
PS: Deci mirati-va ca Oculta lucra la planul lui Dumnezeu si intelegeti ce minunat este El... :)


Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci cand Anglia isi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca in locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamantene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai avand menirea de a pastra ordinea in acele zone. 
Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu